Αύριο, Τετάρτη 10 Αυγούστου, πληρώνονται 1,8 εκατ. δικαιούχοι του Fuel Pass 2 είτε με απευθείας πίστωση στον τραπεζικό τους λογαριασμό είτε μέσω της άυλης ψηφιακής κάρτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, μέχρι στιγμή έχουν υποβληθεί περίπου 1.550.000 αιτήσεις για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και 580.000 αιτήσεις για τις άυλες κάρτες.

Από αυτές, έχουν ήδη πληρωθεί οι 330.000 δικαιούχοι, εκ των οποίων οι 220.000 με κατάθεση σε λογαριασμό και οι 110.000 σε άυλες κάρτες.

Τα ποσά
Τα ποσά της επιδότησης ανάλογα με τον τόπο κύριας κατοικίας διαμορφώνονται ως εξής:
100 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε 85 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

80 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ποσό αυτό περιορίζεται στα 65 ευρώ, αν ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

70 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών - μοτοποδηλάτων, με κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε 55 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

60 ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών - μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ποσό αυτό «πέφτει» στα 45 ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στην πλατφόρμα Vouchers.gov.gr για την επιδότηση καυσίμων λήγει στις 29 Αυγούστου.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελβετία: Νεκρό σε δάσος βρέθηκε 6χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί από παιδικό πάρτι

Απίστευτο σκηνικό στη Ρωσία: Πρόστιμο 550 δολαρίων σε 25χρονο γιατί έβαψε τα μαλλιά του σχεδόν στα χρώματα της Ουκρανίας

Εξαρθρώθηκε συμμορία που εξαπατούσε και λήστευε ηλικιωμένους σε Αττική και Πελοπόννησο - Πώς δρούσε

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος - Ομολόγησε την πράξη του - Τι ανέφερε

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, λέει η Μιχαηλίδου

Το Διεθνές Δικαστήριο ζητά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για Σινουάρ και Νετανιάχου για εγκλήματα πολέμου

Πότε θα είναι έτοιμο το... πολυπόθητο μετρό της Θεσσαλονίκης - Οι διαδρομές που θα ακολουθεί

Έβαλαν ένα χεράκι: Πολίτες σπρωξαν τρόλεϊ που έμεινε πάνω στη Συγγρού για να συνεχιστεί ο ποδηλατικός γύρος

Νεαροί τουρίστες προσπάθησαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από αστυνομικό τμήμα στη Ρόδο

Οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Έντεκα αθωώθηκαν και δύο κρίθηκαν ένοχοι για διατάραξη κοινής ειρήνης