Επεισοδιακή ήταν η εκκίνηση στο Grand Prix της Ιαπωνίας. Η έντονη βροχόπτωση στην πίστα της Σουζούκα προκάλεσε… χαμό, με την έναρξη του αγώνα, καθώς ο Κάρλος Σάινθ έχασε τον έλεγχο της Ferrari και κατέληξε στις μπαριέρες μένοντας εκτός αγώνα, ενώ ανάλογη τύχη είχε και ο Αλεξάντερ Άλμπον λόγω μηχανικού προβλήματος.





Από την άλλη, ο Μαξ Φερστάπεν άντεξε στην επίθεση του Σαρλ Λεκλέρ και την προσπάθειά του να περάσει στην πρώτη θέση κρατώντας την πρωτοπορία που είχε λόγω της pole position, μέχρι να σηκωθεί κόκκινη σημαία και να διακοπεί ο αγώνας στον τρίτο γύρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!

Άπιαστος και poleman στο Άμπου Ντάμπι ο Φερστάπεν, άφησε πίσω του τις McLaren πριν τον αυριανό «τελικό»!

Στις μπαριέρες του Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον - Αγώνας δρόμου της Ferrari να προλάβει τις κατατακτήριες δοκιμές!

Νόρις σε ρυθμούς τίτλου στο FP2 του Άμπου Ντάμπι και μικρή ένταση με Φερστάπεν: «Τι κάνει αυτός; Παραλίγο να τρακάρουμε»

Μας προϊδεάζουν για... θρίλερ: Ο Νόρις ήταν ταχύτερος για 8 χιλιοστά από τον Φερστάπεν στην FP1

Πήρε προαγωγή και θα βρεθεί στο πλευρό του Φερστάπεν στη Red Bull ο Χατζάρ το 2026!

Formula 1: Τα σενάρια για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Ναν πήγε στο Grand Prix του Κατάρ

Η βαθμολογία στη Formula 1 πριν το τελευταίο Γκραν Πρι που θα κρίνει τον τίτλο!

Μέγας Φερστάπεν στο Κατάρ, διατήρησε την αγωνία και ο τίτλος θα κριθεί στο Άμπου Ντάμπι!