Φοβερός, τρομερός και κυρίαρχος , ο Μαξ Φερστάπεν δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη στο Grand Prix της Ολλανδίας μπροστά σε χιλιάδες συμπατριώτες του που τον αποθέωναν και με αυτό τον τρόπο πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, πάνω από τον Λιούις Χάμιλτον!

Ο Βρετανός πιλότος από την άλλη έμεινε στη δεύτερη θέση, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να πλησιάσει τον «ιπτάμενο Ολλανδό», με τον Βαλτέρι Μπότας να μένει τρίτος και να δημιουργεί τρομερό εσωτερικό θέμα στη Mercedes, αφού θέλησε να «κλέψει» τον βαθμό του ταχύτερου γύρου παρά τις οδηγίες.

Σε γενικές γραμμές πάντως το σημερινό GP δεν είχε... τρομερές συγκινήσεις, αλλά σε σχέση με το κωμικοτραγικό που είδαμε στο Σπα, ήταν σαφώς καλύτερο, με τους οπαδούς να το ευχαριστιούνται με την ψυχή τους. Στις θετικές παρουσίες ήταν φυσικά η τέταρτη θέση του Γκασλί αλλά και έκτη θέση του τρομερού Αλόνσο!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!