Την απόφαση της Γιουβέντους για τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο Τορίνο περιμένει ο αθλητικός Τύπος στην Ιταλία.

Όλες αυτές τις μέρες υπάρχουν απανωτά δημοσιεύματα με προπονητές που απασχολούν τη «Γηραιά Κυρία» και ίσως ένας από αυτούς κληθεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Ο Μαρτσέλο Λίπι σε πρόσφατες δηλώσεις του υποστήριξε πως: «Η Γιουβέντους καθυστερεί να συμφωνήσει με προπονητή γιατί μάλλον περιμένει να τελειώσουν τα ευρωπαϊκά Κύπελλα».

Ίσως έχει δίκιο ο πρώην «Νο1» στη Γιουβέντους, αφού υπάρχει μία φημολογία πως η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου περιμένει να τελειώσουν ο Μαουρίτσιο Σάρι τις υποχρεώσεις του με την Τσέλσι (που βρίσκεται στον τελικό του Europa League) και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με την Τότεναμ (που βρίσκεται στον τελικό του Champions League) και να προχωρήσουν τις σχετικές συζητήσεις.

Ωστόσο, σήμερα η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Νάπολι και στη συνέχεια πήγε στην Αγγλία.

Μάλιστα, η μεγάλη ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Αντρέα Ανιέλι με τον Μαουρίτσιο Σάρι, τον οποίο ρώτησε αν είναι διαθέσιμος για να αναλάβει την Γιουβέντους.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube