Σε καθημερινή βάση συνεχίζονται στην Ιταλία τα σενάρια για τις προθέσεις της Νάπολι σχετικά με τον Κώστα Μανωλά. Ενώ παραμένει ορθάνοιχτο το θέμα του Έλληνα στόπερ για τον Ολυμπιακό, σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι οι «παρτενοπέι» είναι αποφασισμένοι να τον πουλήσουν και μάλιστα άμεσα.

Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να παραχωρήσει τον Μανωλά και τον Αντάμ Ουνάς, ώστε να έχει πόρους για να προχωρήσει στην απόκτηση του μέσου της Σεντ Ετιέν, Ζαϊντού Γιουσούφ.

Συνδέοντας, δε, το θέμα με τους Πειραιώτες, η εφημερίδα αναφέρει την ελπίδα που υπάρχει στη Νάπολι ν’ ανεβάσουν την προσφορά τους στα 15 εκατ. ευρώ για να μπορέσει να τελειώσει η μεταγραφή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»

Γίνεται επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Ιβάν Σαββίδης!

«Σκάουτερ της ΑΕΚ στο Γκενκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Με Παλάσιος και Λιάγκα η αποστολή του Λεβαδειακού ενόψει Κηφισιάς

Ατρόμητος: Μεγάλη επιστροφή Τσιλούλη ενόψει Παναιτωλικού - Εκτίει ο Χουτεσιώτης

Με Μαυρία ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι, αλλά χωρίς Σμυρλή και Σατσιά

Με ευχάριστα νέα για Σισοκό και Τσιριβέγια η προπόνηση του Παναθηναϊκού