Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

-Ο απολογισμός του Παναθηναϊκού μετά από τα δύο παιχνίδια στη Βιτόρια και οι πιθανότητές του να πάρει την πρόκριση για το Final-4 του Βερολίνου. Που βρίσκονται τα άλλα τρία ζευγάρια και ποιά ομάδα δείχνει από τώρα φαβορί για να σηκώσει την κούπα.

-Η επική ανατροπή της Λίβερπουλ στο ματς της χρονιάς με τη Ντόρτμουντ και το πρώτο crash test στα ζευγάρια Ατλέτικο-Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ, ένα βήμα πριν από τον τελικό του Champions League στο Μιλάνο.

-Η κατάρρευση της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύει πια να χάσει ακόμη και το πρωτάθλημα. Φουντώνει παντού η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

-Ο ονειρεμένος αποχαιρετισμός στα όπλα από τον τεράστιο Κόμπι Μπράιαντ, τα μυθικά ρεκόρ του Στεφ Κάρι και των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην κανονική περίοδο που ολοκληρώθηκε και οι προβλέψεις για τα ζευγάρια των NBA Playoffs που αρχίζουν άμεσα.

-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βίντεο που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε 50 λεπτά, με πολλά γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα πρώτα παιχνίδια από τα NBA Playoffs.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube