Ταχύτερος στη δεύτερη περίοδο δοκιμών του Βελγικού Grand Prix ήταν ο Μαξ Φερστάπεν. Ο οδηγός της Red Bull έκανε τον γύρο του Σπα σε 1:43.744 με τη μέση γόμα της Pirelli.

Δεύτερο ταχύτερο χρόνο έκανε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, παρόλο που σταμάτησε νωρίς λόγω μηχανικών προβλημάτων στη Renault του. Ο Αυστραλός ήταν 48 χιλιοστά πιο αργός από τον πρώην ομόσταυλό του στη Red Bull, αλλά με μαλακά λάστιχα στο μονοθέσιό του.

Στην τρίτη θέση ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, που με τη σκληρή γόμα έκανε χρόνο μόλις 96 χιλιοστά αργότερο του Ολλανδού.

Ο Βάλτερι Μπότας με τη δεύτερη Mercedes ήταν μόλις έκτος, πίσω από τους Άλμπον και Πέρεθ.

Οι Ferrari έκαναν άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση με τον Σαρλ Λεκλέρ να είναι 15ος, 1.6 δευτερόλεπτα από την κορυφή, ενώ ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν 17ος.



Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!

Άπιαστος και poleman στο Άμπου Ντάμπι ο Φερστάπεν, άφησε πίσω του τις McLaren πριν τον αυριανό «τελικό»!

Στις μπαριέρες του Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον - Αγώνας δρόμου της Ferrari να προλάβει τις κατατακτήριες δοκιμές!

Νόρις σε ρυθμούς τίτλου στο FP2 του Άμπου Ντάμπι και μικρή ένταση με Φερστάπεν: «Τι κάνει αυτός; Παραλίγο να τρακάρουμε»

Μας προϊδεάζουν για... θρίλερ: Ο Νόρις ήταν ταχύτερος για 8 χιλιοστά από τον Φερστάπεν στην FP1

Πήρε προαγωγή και θα βρεθεί στο πλευρό του Φερστάπεν στη Red Bull ο Χατζάρ το 2026!

Formula 1: Τα σενάρια για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Ναν πήγε στο Grand Prix του Κατάρ

Η βαθμολογία στη Formula 1 πριν το τελευταίο Γκραν Πρι που θα κρίνει τον τίτλο!

Μέγας Φερστάπεν στο Κατάρ, διατήρησε την αγωνία και ο τίτλος θα κριθεί στο Άμπου Ντάμπι!