Αναγνώριση για τον Δημήτρη Καλοσκάμη του Παναθηναϊκού! Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» συμπεριλήφθηκε από τον «Guardian» στη λίστα με τους 60 καλύτερους νέους στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ανάμεσα τους και παίκτες από την Μπάγερν Μονάχου, τη Λεβερκούζεν, την Ίντερ, την Μπαρτσελόνα, την Παρί Σεν Ζερμέν και από σπουδαίες ακόμη ομάδες, αλλά και όχι μόνο.

«Ένας μικροσκοπικός, ταχύς οργανωτής, ο οποίος παίζει και με τα δύο πόδια σε τέτοιο σημείο που δεν γνωρίζει ποιο να χρησιμοποιήσει για τα εξαιρετικά στημένα του. Μεγαλώνοντας στις Σπέτσες, συνήθιζε να ταξιδεύει κάθε Σαββατοκύριακο για να αγωνιστεί στις ακαδημίες της Άρσεναλ στην Αθήνα. Εκεί έγινε αντιληπτός από αρκετούς μεγάλους συλλόγους και το 2017 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Αρχηγός στην Κ15, μεταπήδησε απευθείας στην Κ19 ως 16χρονος.

Ο Καλοσκάμης μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός μέσος ή και στις πτέρυγες. Αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Κ17, υπέγραψε πέρυσι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο και ήδη έχει κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα»
, αναφέρει το κείμενο του Γκάρντιαν για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό των «πρασίνων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube