Τρομερά συναυλιακά νέα είχαμε το μεσημέρι της Τρίτης (21/02).

Όπως έγινε γνωστό, οι Guns N' Roses έρχονται στην Ελλάδα για μία τεράστια συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 22 Ιουλίου! Φυσικά μιλάμε για το line up, που περιλαμβάνει εκτός από τον Axl Rose και τον Slash και τον Duff McKagan και σαρώνουν ολόκληρο τον κόσμο από το 2016 όταν και έγινε το reunion.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που το συγκρότημα επισκέπτεται τη χώρα μας μετά το 1993 με το πλήρες line up, αλλά και το 2006 όταν η μπάντα αποτελούσε στην ουσία σόλο πρότζεκτ του Axl.

Η προπώληση για τα μέλη του fanclub ξεκινά την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 10:00. Η γενική προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 10:00 μέσω του gunsnroses.com και της Τicketmaster.gr. Περισσότερες πληροφορίες αλλά και τιμές για τα εισιτήρια θα έχουμε σύντομα με το δελτίο Τύπου από τη High Priority Promotions, που διοργανώνει τη συναυλία.

Οι Guns N' Roses έχουν προγραμματίσει 15 συναυλίες στην Ευρώπη για το καλοκαίρι από τις αρχές Ιουνίου και η εμφάνιση τους στη χώρα μας θα είναι αυτή που θα ρίξει την αυλαία της περιοδείας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube