Πιστοί στο ραντεβού μας με την… προπονητική, στο sport-fm.gr τα βάλαμε κάτω, συμφωνήσαμε -αφού, φυσικά, διαφωνήσαμε- και καταλήξαμε στην καλύτερη 11άδα της 22ης αγωνιστικής!

Ιδού…

Τερματοφύλακας: Αθανασιάδης/Διούδης

Συγχωρείστε μας, αλλά ήταν, πραγματικά, αδύνατον και άδικο -για όποιον έμενε έξω- να επιλέξουμε έναν από τους δύο. Αμφότεροι έχουν κάνει σωτήριες επεμβάσεις, κρατώντας τις νίκες για τις ομάδες τους! Ο Διούδης λέει «όχι» στον Μασούρα στο 89', κρατώντας το 2-1 για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι και ο Αθανασιάδης αποκρούει το πέναλτι του Μουκαντζό στο 95', κρατώντας το 3-2 για την ΑΕΚ επί της ΑΕΚ, που έγινε, τελικά, 4-2!

Δεξί μπακ: Μπαξεβανίδης

Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Βοήθησε πολύ στο επιθετικό κομμάτι με τα ανεβάσματά του, έχει την ασίστ στο 1-0 του Μπεντινέλι, δεν έχει φάει ντρίμπλα στο ματς και ήταν εξαιρετικός!

Στόπερ: Αντέτζο

Ακόμη ένα σπουδαίο ματς για τον κεντρικό αμυντικό της Λαμία, κατάφερε να περιορίσει τον Μπαράλες -με εξαίρεση, ασφαλώς, τη φάση του δοκαριού. Σε ένα ματς δίχως γκολ, παίρνει τον τίτλο του κορυφαίου.

Στόπερ: Τσότσαλιτς

Εντυπωσιακός, ξανά. Έκανε κάποια λάθη, αλλά συνέβαλε τα μέγιστα στο 0-0 του Παναιτωλικού απέναντι στον Άρη, δείχνοντας την ποιότητά του. Στα 33 του -πια- ο Βόσνιος αμυντικός συνεχίζει να αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για την ομάδα του Αγρινίου, που τον απέκτησε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αριστερό μπακ: Γκάνεα

Ο καλύτερος και πιο επικίνδυνος παίκτης του Άρη, αλλά και συνολικά του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο αριστερός μπακ των «κιτρίνων» πραγματοποίησε αρκετά ανεβάσματα, προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα με τις έξυπνες μεταβιβάσεις του, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε και η διπλή μεγάλη φάση του Άρη στο 61'. Μάλιστα, είχε και δύο τελικές, τη στιγμή, δε, που στο αμυντικό κομμάτι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από την πλευρά του.

Αμυντικό χαφ: Μαουρίσιο

Μεγάλο παιχνίδι. Ανοίγει το σκορ στο ντέρμπι και τον δρόμο προς τη νίκη για τον Παναθηναϊκό. Είχε 8 λάθη, αλλά και 4 κλεψίματα, ήταν πρώτος σε πάσες και βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει την μπάλα και να ηρεμήσει ορισμένες φορές το παιχνίδι.

Κεντρικός χαφ: Σανκαρέ

Ο κορυφαίος του γηπέδου με διαφορά. Σέντρα-ασίστ στον Μαουρίσιο για το 1-0 του Παναθηναϊκού, «μυρίζεται» τη φάση του 2-0 και σκοράρει από κοντά, ενώ γενικότερα έχει κάνει εξαιρετικό ματς! Είχε τρία κλεψίματα, έτρεξε ακατάπαυστα και κάλυπτε χώρους, μην επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να παίξουν κάθετα.

Κεντρικός χαφ: Μπουχαλάκης

Ο κορυφαίος συνολικά από πλευράς Ολυμπιακού. Ήταν καλός από την αρχή έως το τέλος. Τα έχει πάει καλά σε όλα του καθήκοντα. Αμυντικά και μη. Έβγαλε μπροστά την ομάδα του σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ στο 18' σερβίρει ωραία στον Βρουσάι, με εξαιρετικό τσίμπημα της μπάλας. Ασχέτως αν αστόχησε ο συμπαίκτης του. Ήταν πρώτος σε πάσες στο παιχνίδι. Πολλά κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αλλά δεν φταίει ο ίδιος που δεν υπήρχαν τόσοι άξιοι συμπαραστάτες του.

Δεξί εξτρέμ: Ζίβκοβιτς

Εξαιρετικό παιχνίδι. Μαζί με τον Τζόλη έκαναν πολύ δυνατές τις πτέρυγες του ΠΑΟΚ. Είναι ο παίκτης που είχε τα περισσότερα εύστοχα γεμίσματα στην περιοχή του ΠΑΣ, ενώ το τέρμα του στο χρονικό σημείο που έρχεται απαλλάσσει την ομάδα του Γκαρσία από επιπλέον άγχος.

Αριστερό εξτρέμ: Μπεντινέλι

Απλά απολαυστικός για ένα ακόμη ματς. Ανοίγει το σκορ με ωραίο πλασέ, αφού έχει κάνει και σωστή κάθετη κίνηση. Ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη ομάδα, ενώ κράτησε πολλές φορές την μπάλα και έδωσε ανάσες στον Απόλλωνα. Σε αυτό το ματς ήταν εξαιρετικός και στο τακτικό κομμάτι περιορίζοντας αρκετά τα ανεβάσματα και τη συμμετοχή του Γκάλο στο επιθετικό κομμάτι.

Επιθετικός: Ολιβέιρα

Πέτυχε δύο γκολ για την ΑΕΚ και ειδικά στο πρώτο πρέπει να του αναγνωριστεί το μαχητικό του πνεύμα. Παρ' όλα αυτά, είχε και οκτώ λάθη, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου να κάνει το 3-1 στο 72'.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube