Μία συνέντευξη που αναμένεται να συζητηθεί παραχώρησε η Μπρούνα Μαρκεζίν, πρώην σύντροφος του Νεϊμάρ, στο περιοδικό «Glamour».

Μεταξύ άλλων το μοντέλο και ηθοποιός από τη Βραζιλία αναγνώρισε ότι η σχέση της με τον διεθνή άσο της Μπαρτσελόνα της δημιούργησε προβλήματα, αφού λόγω της αναγνωσιμότητάς του δεν μπορούσαν να πάνε πουθενά και δεν μπορούσε να μιλήσει για αυτή στους δημοσιογράφους, όταν την ρωτούσαν.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι είχε χάσει την ισορροπία της με τον ποδοσφαιριστή, κάτι που τώρα δεν ισχύει.

«Η σχέση μου με τον Νεϊμάρ ήταν πάντα ιδιαίτερα εκτεθειμένη. Στην αρχή ένιωσα χαρά για αυτό, αλλά στη συνέχεια κάθισα και σκέφτηκα: Γιατί να μην μπορώ να μιλήσω για τη σχέση μου, από τη στιγμή που δημιουργούσα πρόβλημα στον σύντροφό μου. Μου προκαλούσε μόνο προβλήματα αυτό το πράγμα», ανέφερε αρχικά η νεαρή καλλονή και πρόσθεσε:

«Δεν ήθελα να έχω σκαμπανεβάσματα στην ψυχοσύνθεσή μου. Δεν ήθελα να στερηθώ τίποτα από τη σχέση μου. Είμαι 19 ετών, ζω στο Ριο Ντε Τζανέιρο και δεν είμαι κλεισμένη στο διαμέρισμά μου. Όχι! Δεν ήθελα να μιλάμε μόνο για τις σχέσεις μου».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να απαντήσει για τα όσα ειπώθηκαν μετά τον χωρισμό τους: «Άρχισα να αμφιβάλλω όταν είδα ότι ειπώθηκαν διάφορα ψέματα. Αλλά μου αρέσει να έχω ισορροπία και να μπορέσω κάποια στιγμή να εκπληρώσω το όνειρό μου».

Καταλήγοντας, η Μπρούνα Μαρκεζίν μίλησε για το πώς είναι ως σύντροφος: «Όταν είμαι με κάποιον, του αφιερώνομαι. Επικεντρώνομαι σε εκείνον σαν να είμαι μία μητέρα για εκείνον, αλλά δεν μιλάμε για γάμο. Ποτέ δεν πίστευα σε κάτι τέλιο, ούτε πιστεύω στην αγάπη με την πρώτη ματιά και άλλα τέτοιου είδους πράγματα. Δεν ήμουν μία ανόητη ρομαντική. Αλλά τα όνειρά μου παραμένουν μεγάλα…».





























ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλίας Βρεττός: Camping στον Όλυμπο με την 6 μηνών έγκυο Αναστασία Δεληγιάννη

Τι σχέση μπορεί να έχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το «αγγελάκι» Barbara Palvin;

Μαρίνα Βερνίκου: Στην κορυφή ενεργού ηφαιστείου με τη λάβα να εκτοξεύεται πίσω της

Παπαγεωργίου: Το σούπερ σέξι διάφανο φόρεμα στο πάρτι της Victoria’s Secret και τα εμπόδια της ζωής της

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το κορίτσι που αγαπάει είναι μεγάλη γαϊδούρα (κυριολεκτικά)

Jean-Claude Van Damme: Όταν είσαι ο Van Damme, δεν φυσάς τα κεράκια σου. Τα εξουδετερώνεις!

Χάλι Μπέρι: Ξανά στο δικαστήριο για την επιμέλεια του γιου της – Αρνείται τις καταγγελίες κακοποίησης

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο Ατζαράκης τον μιμείται στις πιο ακατάλληλες στιγμές της ιστορίας και εμείς... λιώσαμε!

Η ανάδρομη Αφροδίτη βάζει επιτέλους τέλος σε ένα καταστροφικό μοτίβο για 6 ζώδια

Ηρώ Πεκτέση: Το εντυπωσιακό baby shower στο Ψυχικό, η στολισμένη κοιλίτσα και τα γράμματα στο αγέννητο μωρό της