Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 16.50, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ταξιδεύουν σε ένα από τα κορυφαία φυσικά θαύματα του πλανήτη, τους καταρράκτες Ιγκουασού! Η ομάδα του Happy Traveller φτάνει στα σύνορα Βραζιλίας και Αργεντινής και προσκαλεί τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ να εξερευνήσουν μαζί της την περιοχή.

Στην πρώτη στάση, ανακαλύπτουν τους καταρράκτες από την πλευρά της Βραζιλίας και περπατούν στα μονοπάτια, όπου απολαμβάνουν την πανοραμική θέα. Η εμπειρία κορυφώνεται με μια μοναδική πτήση με ελικόπτερο, που αποκαλύπτει την ομορφιά των καταρρακτών Ιγκουασού από ψηλά. Η περιπέτεια συνεχίζεται στο Parque das Aves, το γνωστό Πάρκο των Πουλιών, όπου το ταξίδι αποκτά διαφορετικό νόημα με την επαφή με σπάνια είδη και εμβληματικά πουλιά, όπως τα τουκάν. Έπειτα, η ομάδα επισκέπτεται τη Foz do Iguacu, την πόλη των περίπου 200.000 κατοίκων δίπλα στους καταρράκτες. Την γνωρίζει και δοκιμάζει αυθεντικές γεύσεις της βραζιλιάνικης κουζίνας, με πρωταγωνίστρια τη διάσημη picanha. Ακολουθεί η επίσκεψη στο τριεθνές, όπου συναντιούνται Βραζιλία, Αργεντινή και Παραγουάη και ενώνονται οι ποταμοί Παρανά και Ιγκουασού.

Στην πλευρά της Αργεντινής, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα συνεχίζουν την εξερεύνηση από πολύ πιο κοντά και περπατούν σε μονοπάτια που τους πηγαίνουν δίπλα στους καταρράκτες. Στο Εθνικό Πάρκο Ιγκουασού επιβιβάζονται στο τρενάκι που οδηγεί στο Garganta del Diablo (Λαρύγγι του Διαβόλου), το πιο εμβληματικό σημείο του πάρκου, ενώ το ταξίδι συνεχίζεται με μια ήρεμη βαρκάδα στο ποτάμι. Στη συνέχεια, ο Ευτύχης επισκέπτεται την κάτω πλευρά των καταρρακτών, κάνοντας μια περιπετειώδη διαδρομή με ταχύπλοο, όπου βρίσκεται κυριολεκτικά κάτω από τον καταρράκτη, σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία και ένα από τα πιο αξέχαστα στιγμιότυπα της σεζόν.

Το επεισόδιο ολοκληρώνεται στο Puerto Iguazu, την αργεντίνικη πόλη που λειτουργεί ως πύλη προς το πάρκο. Το ταξίδι τελειώνει ξανά στο τριεθνές, αυτή τη φορά από την αργεντίνικη πλευρά.

Ένα επεισόδιο γεμάτο φύση, περιπέτεια και εμπειρίες που θα μας συναρπάσουν!

#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!
Κάθε Σάββατο στον ΣΚΑΪ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όπου Υπάρχει Ελλάδα: Ζωντανές συνδέσεις από Αίγινα, Αγκίστρι και Κορινθία

Ιούνιος στο Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

Χατζίδου- Παύλου: Η πρόταση που τους έγινε, το τέλος του Breakfast και το τραγούδι της Ελένης στους διαδρόμους

Η Λένα Φλυτζάνη αναλαμβάνει την παρουσίαση του καθημερινού Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Ζωντανά από Γιάννενα και Καρδίτσα σήμερα στον ΣΚΑΪ

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Ιωάννινα, Κοζάνη και Καρδίτσα στο επίκεντρο της εκπομπής

Από το GNTM στις Μπλε ώρες! Η απροσδόκητη προσθήκη στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Συγκινητικές ιστορίες και ρεπορτάζ από Γιάννενα, Κοζάνη και Καρδίτσα

Prime Time: Η ιστορία της Λεωφόρου ζωντανεύει μέσα από σπάνιες μαρτυρίες και ιστορικές στιγμές

«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Ταξίδι σε Γιάννενα, Κοζάνη και Καρδίτσα στον ΣΚΑΪ