Ματαιώθηκε από την ΕΟΚ ο προγραμματισμένος για το Σάββατο αγώνας για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών ανάμεσα σε Δόξα Λευκάδας και Ηρακλή, με τους νησιώτες να προκρίνονται άνευ αγώνα.

Ο λόγος είναι πως στις τάξεις του Γηραιού προέκυψαν πέντε κρούσματα Covid-19 σε αθλητές, ενώ αρκετά ακόμη στελέχη του σταφ έχουν συμπτώματα.

«Σεβόμενοι την υγεία όλων στον Σύλλογο και φυσικά τη δημόσια υγεία δε θα ρισκάρουμε περαιτέρω διασπορά. Οι αθλητές δεν προπονούνται και παρακολουθούνται από το ιατρικό team. Ελπίζουμε πως όλοι θα είναι διαθέσιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ELITE LEAGUE το Σάββατο 7/10 στη Μύκονο με την τοπική ομάδα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση την ΕΟΚ και τη Δόξα Λευκάδας», αναφέρει η ενημέρωση από πλευράς Ηρακλή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ

Ο Φουρνιέ ήταν ο X-Factor των τελικών, κατέρριψε το ρεκόρ του Τάρπλεϊ και έγραψε ιστορία!

«Αυτή είναι η κληρονομιά μας»: Η παρακάμερα από το Game 5 που έστεψε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

Ζέρβας: «Θα δουλεύουν όλο το 24ωρο στο ΣΕΦ - Φαβορί η Κρήτη, προς ανανέωση ο Ντόρσεϊ»

Πετρίδης: «Ηρωική προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού στους τελικούς - Κλείνει άμεσα το θέμα του προπονητή»

ΠΣΑΚΚ: «Καταδικάζουμε την απαράδεκτη, ντροπιαστική και αισχρή επίθεση του Τζόουνς στον Ναν»