Φαίνεται πως έχει βάση το πρωινό ρεπορτάζ του Sky Sports που έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Εντού, ο οποίος αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Άρσεναλ. Σύμφωνα με τον Independent, ο Έλληνας επιχειρηματίας προτίθεται να προσφέρει υπετριπλάσιες αποδοχές στον Βραζιλιάνο για να τον τοποθετήσει σε θέση εκτελεστικού διευθυντή στις τρεις ομάδες του, Νότιγχαμ, Ολυμπιακό και Ρίο Άβε.

«Ο Independent καταλαβαίνει ότι ο Εντού φιλοδοξούσε να αναλάβει ρόλο διευθύνοντα συμβούλου στην Άρσεναλ, μια θέση που ο όμιλος Μαρινάκη είναι πρόθυμος να συναντήσει.

Ο Βραζιλιάνος έπαιξε ζωτικό ρόλο στην ανάδειξη της ομάδας του Αρτέτα ως διεκδικητή του τίτλου της Premier League με μερικές από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Μάρτιν Έντεγκαρντ και Ντέκλαν Ράις
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Αθήνα ο Νίκολιτς, πέφτουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Φέρνει Μαφέο, επιμένει για Τσάπρα, κοιτάζει αλλού για χαφ

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο