Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Κοινοβούλιο της FYROM είναι αυτό που ήθελαν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, που κατέφυγαν σε όλα τα μέσα και σε ένα όργιο απροκάλυπτων παρεμβάσεων για να τη διασφαλίσουν επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «από κοντά φυσικά και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μαζί με την κυβέρνηση Ζάεφ, που πανηγυρίζουν γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Είναι προφανές ότι τόσο η Συμφωνία των Πρεσπών όσο κι οι αποφάσεις που την προωθούν και οι οποίες παίρνονται εν μέσω εκβιασμών, απειλών και καταγγελιών για εξαγορές, δεν υπηρετούν τη φιλία και τη συνεργασία των λαών, αλλά την υλοποίηση των ευρωατλαντικών σχεδιασμών μαζί με τη διαιώνιση προβλημάτων, που θα λειτουργούν σε βάρος της σταθερότητας και της ειρήνης στην περιοχή» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε εισαγγελέας που επανεξέταζε έρευνες κατά του Τραμπ

Πτήσεις μαθητών με εκπαιδευτικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας

Κυβερνοεπιθέσεις σε ψυγεία: Πάνω από 300 εκτεθειμένα συστήματα στην Ελλάδα

Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανήλικοι - Δύο νεκρά παιδιά, 16 τραυματίες

Γαλλία: Τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν μαθητές - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Κλιματική κρίση: Ο θερμότερος Οκτώβριος στην ιστορία – Το 2026 οδεύει προς δεύτερη υπέρβαση του ορίου του 1,5°C

Διεκόπη η δίκη της Ειρήνης Μουρτζούκου - Συνεχίζεται στις 12 Νοεμβρίου

Τραγωδία στη Γαλλία με σχολικό λεωφορείο - Νεκροί και τραυματίες

Χάκαραν τον Άδωνι Γεωργιάδη: Φαίνεται ότι... παρήγγειλε 150 Porsche, 50 Mercedes, 24 καραμπίνες και πιστόλι

Στο Δικαστικό Μέγαρο η Ειρήνη Μουρτζούκου - Υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας η δίκη