Είναι αυτές οι λεπτομέρειες που πάντα μας προβληματίζουν και ποτέ μα ποτέ, όταν έρχεται η ώρα του μαγειρέματος και υπό την πίεση της καθημερινότητας, δεν σκεφτόμαστε ή ξεχνάμε. Και συνήθως αυτές δεν είναι τελικά τόσο λεπτομέρειες, αφού έχουν να κάνουν με βασικούς κανόνες υγιεινής. Πρέπει, για παράδειγμα, το κοτόπουλο να ακουμπά στο ξύλο κοπής; Μπορείς να το πιάσεις με γυμνά χέρια; Πώς να πλύνεις τα λαχανικά σου για να αποφύγεις τη μόλυνση άλλων επιφανειών με μικροοργανισμούς;

Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Γιατί δεν πρέπει να πιάνεις το μαγειρεμένο κρέας με τη λαβίδα που το ακούμπησες όταν ήταν ωμό

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube