Το FA Cup για τη σεζόν 2024/25 αναζητά κάτοχο με την Κρίσταλ Πάλας και τη Μάντσεστερ Σίτι να κοντράρονται στο «Γουέμπλεϊ» στις 18:30 στον μεγάλο τελικό.

Περίπου μια ώρα πριν από τη σέντρα ανάμεσα στους «αετούς» του Λονδίνου και στους «πολίτες» ο Όλιβερ Γκλάσνερ και ο Πεπ Γουαρδιόλα ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι ομάδες τους.

Για την τυπικά, γηπεδούχο, Κρίσταλ Πάλας, ο Χέντερσον θα είναι στην εστία με τους Μουνιός, Ρίτσαρντς, Λακρουά, Γκεϊ και Μίτσελ στα μετόπισθεν. Ο Γουόρτον με τον Καμάντα οι δυο χαφ, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Σαρ, Έζε και Ματετά.

Στον πάγκο για την Κρίσταλ Πάλας θα βρίσκονται οι: Tέρνερ, Γουόρντ, Λερμά, Ενκέτια, Κλάιν, Χιούζ, Έζι, Τσίλγουελ, Ντιβένι



Από την άλλη ο Πεπ Γουαρδιόλα προτιμά τον Ορτέγα στην εστία και τους Ακάνζι, Ντίας, Γκβάρντιολ και Ο' Ράιλι στην τετράδα της άμυνας. Ο Ντε Μπρόινε με τον Σίλβα στο κέντρο, ο Σαβίνιο δεξιά, ο Ντοκού αριστερά και ο Μαρμούς πίσω από τον Χάαλαντ.

Στον πάγκο: Έντερσον, Γκρίλις, Νίκο, Γκιντογκάν, Ρέις, Νούνες, Ετσεβερί, Χουσάνοφ, Φόντεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube