Την άποψη ότι μέχρι το γκραν πρι του Μπαχρέιν η Lotus δεν θα είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες εξέφρασε ο Νικ Τσέστερ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας δήλωσε πως αυτό που λείπει από την ομάδα είναι τα χιλιόμετρα, δεδομένων των περιορισμένων δοκιμών που έκαναν στην πίστα του Μπαχρέιν.

Ακόμη, ο Τσέστερ επισήμανε πως η πρόοδο εξαρτάται από τη δουλειά που θα κάνει η Renault.

«Όλα εξαρτώνται από την πρόοδο που θα έχουμε κάνει με τη Renault Sport. Δεν νομίζω ότι δεν έχουμε καταλάβει τον κινητήρα, τα προβλήματα προκαλούνται από την έλλειψη χιλιομέτρων. Έχουμε καταλάβει τη δύναμη του κινητήρα, αλλά μας λείπουν οι δοκιμές», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της Lotus, ο οποίος συμπλήρωσε πως μέχρι τον Απρίλιο δεν αναμένεται η ομάδα να είναι έτοιμη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!