Εκτός και του Grand Prix του Moto GP της Χερέθ το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα μείνει ο Μαρκ Μαρκέθ. Ο Ισπανός αναβάτης της Red Bull ανακοίνωσε την Πέμπτη πως ο τραυματισμός του στο χέρι κι η εγχείρηση που υποβλήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο θα τον αφήσει εκτός πίστων για αρκετές ακόμα μέρες.

«Χθες, κάναμε άλλη μία αξονική τομογραφία και επιβεβαιώθηκε ότι, παρά το γεγονός ότι ο τραυματισμός εξελίσσεται ευνοϊκά, το οστό δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την επούλωση και ο αγώνας στη Χερέθ είναι επικίνδυνος. Μαζί με την ιατρική ομάδα αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε, να περιμένουμε άλλες δύο εβδομάδες και να επιστρέψουμε στο Λε Μαν.

Λυπάμαι πολύ που χάνω το ισπανικό Γκραν Πρι, γιατί είναι πάντα ξεχωριστό λόγω της ατμόσφαιρας, πάνω απ' όλα επειδή τρέχω στην πατρίδα μου και απολαμβάνω να βλέπω τους οπαδούς που έρχονται στην πίστα. Θα συνεχίσω την αποκατάσταση και τη δουλειά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης», ανέβασε στα socιal media του ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube