Καλύτερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής της Euroleague αναδείχθηκε ο Γιαν Βέσελι.

Ο Τσέχος φόργουορντ/σέντερ της Φενέρ είχε «μαγική» απόδοση στη νίκη των Τούρκων επί της Μπάμπεργκ με 77-69, καθώς συγκέντρωσε 36 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης έχοντας στα 27'12'' που αγωνίστηκε, 26 πόντους (9/12 δίποντα, 8/10 βολές), 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 7 κερδισμένα φάουλ και μόλις 2 λάθη.

Στη δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν οι Λούκα Ντόντσιτς και Ντε Κολό με 33 και 31 πόντους αντίστοιχα στο σύστημα αξιολόγησης, ωστόσο και οι δύο έφυγαν ηττημένοι κόντρα σε Ολυμπιακό και Βαλένθια.

Τέταρτος ο Γιώργος Πρίντεζης με 26 πόντους στο ranking, αφού ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το παλεύει ο Γκραντ για Μπαρτσελόνα: Προπονήθηκε με δεμένο χέρι, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του!

Πασκουάλ: «Έχω καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό - Να τους ματσάρουμε στο σκοράρισμα»

Πετρίδης: «Οπωσδήποτε ένα διπλό στην Ισπανία, κομβικός για τον Παναθηναϊκό ο Γκραντ»

Ζέρβας: «Δεν διαλέγει παιχνίδια ο Ολυμπιακός, σίγουρο το πλεονέκτημα με 2/3»

Φουρνιέ: «Πολύ σκληρή ομάδα η Ρεάλ, θα είναι τεράστιο ματς - Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μην προθημεύεστε εισιτήρια από τρίτους, δεν θα γίνονται αποδεκτά»

Γιούλ για Ολυμπιακό: «Εξαιρετικά δύσκολο ματς κόντρα στους πρωτοπόρους - Να είμαστε οξυδερκείς»

Βεζένκοφ: «Δεν κυνηγώ ατομικούς τίτλους - Το τρόπαιο της Ευρωλίγκας είναι στο μυαλό μου»

Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Τζόζεφ με Ρεάλ, μοναδικός απών ο Τζόουνς

Μπαρτζώκας για το επεισόδιο με Ντόρσεϊ: «Ήταν στιγμιαίο, δεν είμαι τρελός να θέσω σημαντικό παίκτη εκτός ομάδας»