Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ο Απόστολος Γιάννου αφού με δικά του τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των Αρκάδων.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP, ο νεαρός επιθετικός τόνισε πως στόχος του είναι να ξεπεράσει το περσινό ρεκόρ σκοραρίσματος, κάτι που μάλλον θα καταφέρει αφού έχει σημειώσει ήδη 7 γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 10 συνολικά.

«Το θέλαμε πολύ και το δείξαμε από το ζέσταμα. Όταν παίρνεις τη νίκη, σε μια τόσο σημαντική έδρα, είναι αισιόδοξο για τη συνέχεια. Πρώτα από όλα ο στόχος μου είναι να μπούμε στην πεντάδα με τον Αστέρα. Τώρα όσον αφορά εμένα, στόχος μου είναι να ξεπεράσω το περσινό ρεκόρ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκπληξη από Asteras AKTOR: Έκλεισε για προπονητή τον 36χρονο, Γκονζάλο Φέιο!

Τσακίρης: «Εκεί χάθηκε το ντέρμπι για την ΑΕΚ - Το μοναδικό κέρδος από την ήττα»

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ηρακλή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών-Αναμονή για το ΟΚ της αστυνομίας

«Με λένε Σαντίνο και είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη»: Το αποθεωτικό ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Αντίνο!

Νίκας στους 94,6: «Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση που μας βάραινε - Το ίδιο σουτ στην προπόνηση το έστελνα άουτ»

Σμαΐλοβιτς: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέμενε τόσο πολύ τον Ιούνιο μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φώναξε με την Κηφισιά ότι θέλει φρεσκάρισμα ενόψει Ρεν και ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Μεγάλη συσπείρωση στον Παναθηναϊκό-Μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του»

Τσορμπατζόγλου: «Εννοείται πως πρόκειται για τιμωρία του Τάισον - Έχει ξεπεράσει τα όρια»

Ο Μπρινιόλι αντέδρασε σε οπαδό που ευχήθηκε να πεθάνει το παιδί του!