Το πρώτο ατομικό βραβείο της σεζόν στην Ευρωλίγκα πήρε ο Κέβιν Πάντερ, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για τον Οκτώβριο.

Ο Αμερικανός γκαρντ οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε πέντε νίκες σε επτά αγώνες έχοντας 18,6 πόντους με 47μ5% στα τρίποντα και 95,8% στις βολές, 1,9 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 1,4 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 19,9 στο σύστημα αξιολόγησης.

Είναι η πρώτη φορά που ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Λαυρίου παίρνει το συγκεκριμένο βραβείο και συνολικά η 14η για παίκτη της Μπαρτσελόνα, που είναι τρίτη στη λίστα πίσω από ΤΣΣΚΑ (18) και Ρεάλ (15). Οι Καταλανοί είχαν να πάρουν το βραβείο από τον Δεκέμβριο του 2021, με τον Νίκολα Μίροτιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαρτόνια με το πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο T-Center!

Αρχηγικό μήνυμα πρόκρισης: Ο Σλούκας στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το Game 3 με Βαλένθια

Τζέιμς: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή τύχη στη συνέχεια - Δεν μας δίνουν τα εύσημα που αξίζουμε»

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο ενόψει Βαλένθια: «Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας»

Πετρίδης: «Στοχοπροσηλωμένος ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει σήμερα την δουλειά – Προσοχή σε τυχόν προκλήσεις»

Hats-off από τη Μονακό στον Ολυμπιακό μετά τη σειρά!

Παναθηναϊκός για το 4ο αστέρι: «Σαν σήμερα γέμισε το σπίτι μας αξέχαστες αναμνήσεις»

Ζέρβας: «Aπόδειξη συνέπειας το 5ο συνεχόμενο Final Four για τον Ολυμπιακό»

«Καρφί» Γιανάι κατά Ρεάλ: «Δεν ήταν καλή ιδέα να κάνουν check out πριν το τρίτο ματς»

Ζάλγκιρις-Φενέρμπαχτσε: Παράταση στη σειρά ή μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός;