Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξαν πως ο Mad Clip δεν ήταν μεθυσμένος στο τραγικό δυστύχημα που είχε, ο παππούς του, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, μιλά για δολιοφθορά.

«Γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα ήταν καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις, γιατί ο εγγονός μου δεν έπινε. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πώς σκοτώθηκε. Για μένα είναι ή δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Αν γνώριζα κάτι συγκεκριμένο, θα είχα το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω», τόνισε στο Open.

Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη σύντροφο του αδικοχαμένου ράπερ. «Ο Παναγιώτης την αγαπούσε κι αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω μαζί της; Ήρθε στα 40 με τα συνολάκια λες και πήγαινε στα μπουζούκια και ήρθε στην κηδεία να μας κάνει τη βαρυπενθούσα χήρα. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Δεν λέω ότι ευθύνεται για τον θάνατό του. Έχει ευθύνη επειδή εκείνος την αγαπούσε και εκείνη τον κορόιδευε», ανέφερε.

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, τόνισε πως ο Mad Clip δεν ήταν υπό την επήρεια μέθης, καθώς είχε καταναλώσει περίπου δύο ποτά.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για να εντοπιστούν οι δράστες - Τι γνωρίζει η αντιτρομοκρατική

Τραγωδία στη Μεσσηνία: 6χρονος πνίγηκε σε πισίνα στη Γιάλοβα

Ένοχος και στο Εφετείο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο προσφυγόπουλου από πτώση πόρτας

Δίκη Λυγγερίδη: «Δεν ήμουν αρμόδιος να κινητοποιήσω τη διμοιρία» κατέθεσε ο τότε Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά

Ο βαρύς απολογισμός του πολέμου στην Ουκρανία: Περισσότερα από 2 εκατομμύρια τα θύματα

Συνελήφθη 59χρονος για παράνομη απόρριψη μπαζών στη Χαλκιδική - Δημιούργησε δύο άτυπες χωματερές

Ηράκλειο: Σύλληψη 58χρονου - Πήγε να πνίξει με μαξιλάρι 8χρονο επειδή τον ενόχλησαν οι φωνές του

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 30χρονο στη Ρόδο

Στην Αθήνα 6χρονος που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο - Μάχη για να σωθεί το πόδι του

Φωτιά σε διαμέρισμα μετά από έκρηξη κλιματιστικού στον Πύργο – Στο νοσοκομείο μητέρα και παιδί