Μόνο στην εμφάνιση των παικτών του στάθηκε ο Άκης Μάντζιος, μετά την ισοπαλία του Πανθρακικού απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, μιλώντας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους παίκτες του που άξιζαν τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι πήραμε ένα βαθμό σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι της Λιβαδειάς. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη μετά το κακό ξεκίνημα που κάναμε. Τα παιδιά έκαναν σοβαρή προσπάθεια και βγάλανε χαρακτήρα σαν ομάδα. Είχαμε κάποια στοιχεία που μας ικανοποίησαν και μας έκαναν χαρούμενους.

Σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού ελάχιστα απειληθήκαμε από τον αντίπαλο και τις ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Το αποτέλεσμα μας αδικεί αλλά αυτό που δεν πήραμε σήμερα ευελπιστούμε να το πάρουμε σε ένα άλλο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά και συνεχίζουμε. Ο Πανθρακικός είναι μία καλή ομάδα και στη συνέχεια θα γίνει καλύτερος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!