Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα αθηναϊκά νυχτερινά δρώμενα, και έχοντας λείψει στους Αθηναίους θαυμαστές τους, ο Μάκης Δημάκης, επιστρέφει δριμύτερος, για να ανάψει, «φωτιά» διασκέδασης, στο North Live Stage (πρώην Έμπατη)!

Ο δημοφιλής διασκεδαστής, που έχει καταφέρει να αγαπηθεί από τον κόσμο, με τα τραγούδια του, ενώ οι live εμφανίσεις του, σε Ελλάδα και εξωτερικό, προκαλούν sold out, «διψούσε», όπως και ο κόσμος για εκείνον, για την επιστροφή του στα νυχτερινά δρώμενα της πρωτεύουσας, και υπόσχεται, να μας χαρίσει, μοναδικές βραδιές, αυθεντικού γλεντιού και κεφιού, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ενώνοντας τις δυνάμεις του, με τον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή, Πάνο Καλίδη, αλλά και την εκρηκτική Σάσα Μπάστα, από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η διασκέδαση στα βόρεια προάστεια, αποκτάει τη δική της ταυτότητα, και έχει ένα όνομα… που λέγεται Μάκης Δημάκης!



Ο Μάκης Δημάκης, ήδη έχει ετοιμάσει με τον μαέστρο του, το πιο ανεβαστικό και ξεφαντωτικό πρόγραμμα, που μαζί με αυτό του Πάνου Καλίδη, και της Σάσας Μπάστα, το θερμόμετρο της διασκέδασης, θα «χτυπήσει» κόκκινο.

Παράλληλα με την πρεμιέρα του στο North Live Stage, διανύοντας μία από τις πιο δημιουργικές καλλιτεχνικές του περιόδους, βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης, όπου σύντομα, θα απολαύσουμε, το νέο του τραγούδι!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη