Σε έναν νέο ρόλο, αυτό του dj, απολαμβάνουμε τον τελευταίο καιρό, τον Μάνο Ιωάννου, που ένωσε τις δυνάμεις του, με την Μαριλίτα, σαρώνοντας ήδη, στα clubs!

O δημοφιλής ηθοποιός, λατρεύοντας τη μουσική και τον ρυθμό, και με μία φιλία χρόνων να τον συνδέει με την γνωστή dj, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε το «ναι», στο να συνεργαστούνε, μαζί on decks, αποτελώντας ένα καυτό δίδυμο, που όσοι έχει τύχει να διασκεδάσουνε μαζί τους, όπως πριν από λίγες μέρες στο «Dames», αλλά και στην πρόσφατη εμφάνισή τους, το Μεγάλο Σάββατο, σε ένα από τα μεγαλύτερα club της Γερμανίας, περιγράφουν, μία έκρηξη κεφιού, με non stop μουσικές, εναλλαγές!

Ο Μάνος Ιωάννου και η Μαριλίτα, αγαπώντας πολύ αυτό που κάνουν, και δίνοντας όλο τους το είναι, πέρασαν πολλές ώρες προβών και προετοιμασίας, για να παρουσιάσουν στο κοινό τους, το πιο ανεβαστικό και up tempo πρόγραμμα, με σκοπό να τους συνεπάρουν όλους, και το κατάφεραν, με τεράστια επιτυχία!

Ξεκινώντας ήδη το «Οn tour 2022» τους, με προγραμματισμένες dj sets εμφανίσεις, στα πιο γνωστά clubs σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, η κούκλα dj, με εμπειρία χρόνων στα decks, και ο γόης ηθοποιός, που ξεδίπλωσε ένα ακόμη ταλέντο του, κερδίζοντας το χειροκρότημα, και ως dj, αποτελούν την πιο φρέσκια και ξεσηκωτική πρόταση, του απόλυτου clubbing!











ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του

Αθήνα: Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Σισίνη – Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο

Συνελήφθη 43χρονος μετά από καταδίωξη στην Παλλήνη - Επιχείρησε να εμβολίσει μηχανές της ΔΙΑΣ

Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Στο πλευρό της οικογένειας του Άλκη Καμπανού οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη