Απογοήτευση στη Μαδρίτη μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, εξέλιξη που φέρνει τη Ρεάλ στην 5η θέση και με μειονέκτημα έδρας, πιθανότατα στο δρόμο του Παναθηναϊκού Superfoods.

Παρ’ όλα αυτά, η «Marca» που είχε αναδείξει με χθεσινό της θέμα την πιθανότητα του «biscotto», αναγνωρίζει με την περιγραφή του αγώνα ότι ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Συγκεκριμένα, στην περιγραφή του αγώνα η Marca γράφει: «Ο Ουίλτζερ κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, διώχνοντας κάθε υποψία του “biscotto”».

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης με νίκη της κόντρα στην Μπάμπεργκ πέφτει πάνω στον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ με ήττα παραμένει μεν στην 5η θέση, αλλά ρίχνει τον Ολυμπιακό στην 4η, άρα πέφτουν πάνω στους «ερυθρόλευκους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube