Με μία μυθική εμφάνιση η ΑΕΚ πέρασε… αέρα από τη Σλοβακία και με το εμφατικό 4-0 έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει από τώρα μία θέση στις κορυφαίες οκτώ ομάδες του φετινού Conference League.

Εκεί όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπίσει την Ράγιο Βαγιεκάνο, με τους Ισπανούς να πανηγυρίζουν σπουδαίο διπλό μέσα στην Τουρκία επικρατώντας 3-1 της Σάμσουνσπορ.

Αναμενόμενο είναι λοιπόν στην Ισπανία να ασχολούνται από τώρα με την Ένωση και η Marca ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Λούκα Γιόβιτς και η ΑΕΚ έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο Βαγιέκας.

«Ο Γιόβιτς και η ΑΕΚ στρέφουν το βλέμμα τους στο Βαγέκας. Η ΑΕΚ είναι πιθανότατα η αντίπαλος της Ράγιο στα προημιτελικά. Είχε ένα άνετο ματς απέναντι στην Τσέλιε. Τη διέλυσε και ουσιαστικά εξασφάλισε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.