Πολλοί μιλούν για το matcha και το παραγγέλνουν συχνά, όμως λίγοι γνωρίζουν τη βαθιά του ταυτότητα και τη μακραίωνη ιστορία του. Το matcha, αυτό το έντονο πράσινο τσάι σε μορφή λεπτής πούδρας, καταναλώνεται στην Ιαπωνία εδώ και πάνω από χίλια χρόνια και δικαίως αποκαλείται «το espresso του κόσμου του τσαγιού». Ο λόγος δεν είναι μόνο η δυνατή, ζωηρή του γεύση, αλλά και η ιδιότητά του να διεγείρει το σώμα και το πνεύμα, προσφέροντας μια καθαρή, σταθερή ενέργεια.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Matcha: Ο «espresso» του κόσμου του τσαγιού