Την πιο δημιουργική καλλιτεχνική του περίοδο βιώνει ο Ματθαίος Γιαννούλης, που εδώ και λίγο καιρό, ανήκει επίσημα στην δισκογραφική εταιρία των επιτυχιών, «Siganos Music».

Ο μεγάλος πρεσβευτής του νησιώτικου τραγουδιού, έδωσε τα χέρια με τον Χριστόδουλο Σιγανό και μαζί με τον Βαλεντίνο, ετοιμάζουν σπουδαία μουσικά πράγματα.



Ο Ματθαίος Γιαννούλης, μετρώντας δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, εκατοντάδες τραγούδια στο βιογραφικό του, και έχοντας κερδίσει και την αγάπη της νεολαίας, επιστρέφει δισκογραφικά, με μία ξεσηκωτική διασκευή, που θα αποτελέσει το απόλυτο club hit, που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, να μην θέλει να το χορέψει ή να το τραγουδήσει.

Η διαχρονική επιτυχία του , «Πες του Να πάει ΝΑ», σε μουσική και στίχους του Ματθαίου Γιαννούλη, επανακυκλοφορεί στην πιο εκρηκτική dance version της, σε ενορχήστρωση του Γιάννη Ιερεμία και με την σφραγίδα επιτυχίας του Χριστόδουλου Σιγανού, που φέρει και τη διεύθυνση παραγωγής.



Το «Πες του Να πάει ΝΑ» με τον Ματθαίο Γιαννούλη, κυκλοφορεί σύντομα από τη Siganos Music!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τραγωδία στην Ελβετία: Πώς ξεκίνησε η φωτιά - Μαρτυρίες για «βεγγαλικά» σε μπουκάλια σαμπάνιας

Ταγιάνι: H φωτιά στο Κραν Μοντανά ενδέχεται να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα

Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά

Ολλανδία: Παρανάλωμα του πυρός εκκλησία του 1884 στο Άμστερνταμ – 2 νεκροί από πυροτεχνήματα

Ρεβεγιόν άνευ… αλκοόλ - «Πρωτοχρονιάτικο» σαφάρι από την Τροχαία στην Αττική: 6.129 αλκοτέστ, θετικά τα 62

Οι νέες τιμές των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της Δυτικής Ελλάδας - Τι αλλάζει από σήμερα

Τραγωδία στην Ελβετία: «Περίπου 40» οι νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά, σύμφωνα με το ιταλικό ΥΠΕΞ

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς

Ριφιφί στον Κολωνό για... 500 ευρώ

Τουλάχιστον 24 νεκροί σε ουκρανικό πλήγμα με drone στη Χερσώνα