Αποφασισμένη να «χτίσει» πάνω στην εκπληκτική εικόνα που παρουσίασε στο Grand Prix του Σίλβερστοουν είναι η McLaren!

Οι αναβαθμίσεις στις οποίες προέβη η βρετανική ομάδα στον αεροδυναμικό τομέα της MCL60 έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα στον τελευταίο αγώνα της Formula 1, με τους Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι να παρουσιάζουν ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, τερματίζοντας στη 2η και 4η θέση αντίστοιχα του βρετανικού Grand Prix!

Η επιτυχία αυτή φαίνεται πως... άνοιξε την όρεξη στη McLaren, με τον επικεφαλή της ομάδας, Αντρέα Στέλα, να δηλώνει πως σύντομα θα υπάρξουν και άλλες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Ουγγαρίας.

«Στην Ουγγαρία θα έχουμε κι άλλες αναβαθμίσεις που θα μας βοηθήσουν στον τομέα της βελτίωσης του ρυθμού αγώνα. Θα είναι διαθέσιμα τα νέα εξαρτήματα και για τους δύο οδηγούς μας. Όπως κάθε άλλη ομάδα, έτσι κι εμείς θα φέρνουμε αναβαθμίσεις στους επόμενους αγώνες. Αυτό γίνεται επειδή όταν ξεκινήσαμε τον πλήρη ανασχεδιασμό του μονοθεσίου μας, ξεκλειδώσαμε επιπλέον απόδοση. Λόγω των βελτιώσεών μας, βλέπουμε πως η αεροδυναμική εξέλιξη είναι πολύ αποδοτική. Οπότε να περιμένετε περισσότερες αναβαθμίσεις ακόμη και μετά την Ουγγαρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!