Οι πρωταθλητές Ευρώπης, δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίστασης στην γερμανική ομάδα. Κορυφαίος του ματς ο Μπράιαν Ραντλ με 24 πόντους, ενώ Σμιθ και Πάργκο είχαν 16 και 15 αντίστοιχα. Πρώτος σκόρερ της Άλμπα ο Ρέντινγκ με 15.

Η Μακάμπι πήρε κεφάλι από την αρχή στο παιχνίδι, με όλα της τα όπλα να μπαίνουν καλά στο ματς, αφού Σμιθ, Πνίνι και Ραντλ σημείωσαν 17 από τους 23 πόντους της «ομάδας του Λαού» στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ένα ξέσπασμα από τα 8:30 πριν να λήξει η δεύτερη περίοδος, μέχρι το 4:05 αυτού του δεκαλέπτου, έκριναν στην ουσία το ματς. Μέσα σε κάτι λιγότερο από 4:30, η Μακάμπι έκανε το 20-23, 20-40 με ένα σερί 17-0 και επί της ουσίας, καθάρισε το παιχνίδι, με την Άλμπα να δείχνει ανήμπορη ν’ αντιδράσει, ενώ το ημίχρονο έληξε 29-46.

Ο Μπράιαν Ραντλ ξεσάλωσε στην 3η περίοδο, αφού σημείωσε 10 πόντους, τους 8 συνεχόμενους, για να φτάσει η διαφορά στους 24, στο 25’ (34-58). Η Άλμπα κατάφερε τουλάχιστον μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου, να μαζέψει κάπως την διαφορά, στο -17, με την περίοδο να λήγει 46-63.

Το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, αποτέλεσε τυπική διαδικασία, με τους Ισραηλινούς να κατεβάζουν στροφές, αλλά την διαφορά να παραμένει ψηλά και τελικό σκορ το 84-69.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 29-46, 46-63, 69-84

Αλμπα: Γκίφεϊ 2, Κινγκ 5 (1), Βάργκας 3 (1), Μπάνιτς 6, Ρέντινγκ 15 (1), Βόλφαρτ 2, Στογιανόφσκι 4, Ρένφροου 3, Χάμοντς 4, ΜακΛιν 12, Ραντόσεβιτς 13

Μακάμπι: Πάργκο 15 (1), Χέινς, Σμιθ 16 (2), Ραντλ 25 (5/6 διπ. 3/3τριπ.6/7 βολές, 3 μπλοκ), Τάιους 10, Πνίνι 10 (2), Κόεν, Οχαγιόν 6 (1), Λάντσμπεργκ, Σχορτσιανίτης 2, Μάριτς.

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιβάνοβιτς: «Χάσαμε επειδή κάποιοι παίκτες δεν πάλεψαν όπως έπρεπε και στα 40 λεπτά»

Τα highlights από τη νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού στην Μπολόνια!

Μπαρτζώκας: «Πλεονέκτημα για μας ο Ντόρσεϊ - Πιστεύουμε στο ρόστερ μας»

Μποζίκας: «Όταν χρειάστηκε να αντιδράσουμε δεν πανικοβληθήκαμε - Πρέπει να χτίσουμε μομέντουμ»

Φουρνιέ: «Νιώθω καλά για τα τρίποντα, είχα πολύ καλό γεύμα Χριστουγέννων»

Ντόρσεϊ: «Το κάναμε πολύ δύσκολο για τους εαυτούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με την ίδια ένταση»

«Ο Ντόρσεϊ είναι ο γκαρντ που μπορεί να πάρει το μεγάλο σουτ»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Μπαρτζώκας: «Ευγνωμοσύνη στους φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν και βρέθηκαν στο πλευρό μας»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερη σερί νίκη για Ολυμπιακό και πρώτο διπλό μετά από δύο μήνες