Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο γύρου της Basket League και το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο σας βάζει στο παρκέ! Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 για να μη χάσετε ούτε στιγμή από μία ακόμα αναμέτρηση των «πρασίνων» του Τσάβι Πασκουάλ με τους «ερυθρόλευκους» του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Μεταδίδουν από το ΟΑΚΑ Δημήτρης Κοντός και Χρήστος Ρομπόλης. Τηλεοπτικά ο αγώνας θα καλυφθεί από το Novasports 2HD. Και μετά το σφύριγμα της λήξης αρχίζει το πάρτι στους 94,6. Σχόλια, ρεπορτάζ, επικοινωνία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη σφραγίδα του ΣΠΟΡ FM και τους Νίκο Ζέρβα και Δημήτρη Κοντό να παίρνουν θέση στα μικρόφωνα!

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Η 35η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή στη Nova
Οι πρωταγωνιστές της ποδοσφαιρικής σεζόν 2015-2016 στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες της Ελλάδας βραβεύονται σήμερα στην «35η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η γιορτή διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) θα αρχίσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports1HD με παρουσιαστές τους δημοσιογράφους της Nova, Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Γιαννίκος Δούσκας.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Στη νέα μεγάλη εισαγγελική έρευνα για τον αθλητικό στοιχηματισμό εστιάζει η αποψινή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαϊδη (00.15), όπου αποκαλύπτεται η φοροαποφυγή μέσω Καραϊβικής και Μάλτας, η εξαπάτηση του Ελληνικού Δημοσίου αλλά και η αφανής στοιχηματική εταιρεία και η σύζυγος του μεγαλοεκδότη.

ΟΦΗ-Ξάνθη στη ρεβάνς του 1-0
Για την 2η αγωνιστική της 3ης φάσης του Κυπέλλου, ο ΟΦΗ φιλοξενεί την Τρίτη στις 16.00 την Ξάνθη που έχει το προβάδισμα μετά το 1-0 υπέρ της από τον πρώτο αγώνα. Ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD.

Με ντέρμπι η εμβόλιμη της Premier League
Νίκη για να μείνει τουλάχιστον ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου της Premier League θέλει η Λίβερπουλ κόντρα στην πρωτοπόρο Τσέλσι στο πλαίσιο της εμβόλιμης 23ης αγωνιστικής. Σέντρα στο «Άνφιλντ» την Τρίτη στις 22.00 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1 HD. Ένα τέταρτο νωρίτερα η Άρσεναλ φιλοξενεί την Γουότφορντ σε ένα ματς που θα καλυφθεί απλό Cosmote Sport 3 HD.

Προημιτελικός του Coppa Italia
Το ένα ζευγάρι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας το μάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα και είναι το Γιουβέντους-Νάπολι, το άλλο θα προκύψει αυτή. Την Τρίτη το βράδυ η Ίντερ υποδέχεται τη Λάτσιο σε παιχνίδι νοκ άουτ με τον νικητή να περιμένει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Ρόμα-Τσεζένα. Σέντρα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» στις 21.45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2HD.

Η ΕΡΤ σταματάει να μεταδίδει τις ομιλίες της Χρυσής Αυγής
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το σημερινό άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών σχετικά με την μετάδοση ομιλίας της Χρυσής Αυγής από τη δημόσια τηλεόραση, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής τόνισε τα εξής: «Η ΕΡΤ προσφάτως είχε αποστείλει ερώτημα στο ΕΣΡ σχετικά με το αν υποχρεούται ή όχι να μεταδίδει ομιλίες και εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Το ΕΣΡ αποφάσισε – όπως είναι γνωστό σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και του συντάκτη του εν λόγω άρθρου – ότι βάσει του άρθρου 15 του Συντάγματος, η ΕΡΤ υποχρεούται να τηρεί αφ’ ενός την αρχή της αναλογικής ισότητας, αφ’ ετέρου δε, να μη μεταδίδει εκδηλώσεις ρατισμού και ξενοφοβίας, νομικές έννοιες όμως, που όπως αναφέρει το κείμενο της απόφασης, “δεν έχουν τύχει ακόμα νομολογιακής επεξεργασίας και εξειδίκευσης”. Ως εκ τούτου, η Διοίκηση της ΕΡΤ αποφασίζει:

1. Οι ομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν θα μεταδίδονται ζωντανά.
2 Συγκροτείται υπηρεσιακή επιτροπή, η οποία θα κρίνει το κατά πόσο το υλικό των μαγνητοσκοπήσεων είναι μεταδόσιμο ή όχι.
Για την ανεξαρτησία και την αδιάβλητη λειτουργία της επιτροπής εγγυώμαι ο ίδιος» καταλήγει η δήλωση του κ. Τσακνή.».

Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιώργος Καραϊβάζ
Απολύθηκε από τον ΑΝΤ1 ο επί χρόνια επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ Γιώργος Καραϊβάζ, δύο μέρες πριν την αποψινή πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Αλλαγές στο Epsilon
Αλλαγές που ξεκίνησαν ήδη από σήμερα στο Epsilon μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω» προβάλλεται πλέον από τις 07:45 μέχρι τις 11:45 και στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει η Χριστίνα Λαμπίρη με την εκπομπή «La Biri Biri» που διαρκεί μέχρι τις 15:30.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube