ΕΡΤ1 και Cosmote Sport 1 HD θα βρεθούν στο Κάρντιφ και θα καλύψουν ζωντανά τον τελικό του Champions League.

Μία μέρα μετά, την Κυριακή τα φώτα στρέφονται στο Σ.Ε.Φ. και στον 3ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1 και πλέον ψάχνουν το break. Τζάμπολ στις 21.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και Χρήστου Ρομπόλη και σχόλιο Μιχάλη Λεάνη. Τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 4 HD.

Στον μικρό τελικό, ΑΕΚ και Άρης αναμετρώνται το Σάββατο στις 17.00 στο Ο.Α.Κ.Α. στο 3ο μεταξύ τους ματς με τους Ενωσίτες να έχουν προβάδισμα, αφού προηγούνται με 2-0 στη σειρά. Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα καλύψει ζωντανά και αυτό το παιχνίδι σε περιγραφή Γιώργου Πετρίδη. Τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 4 HD.

Η 33η αγωνιστική της Football League
Δράση υπάρχει και στη Football League με την διεξαγωγή της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής. Αν και η υπόθεση άνοδος έχει ξεκαθαρίσει, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι θέσεις του υποβιβασμού. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 17.00 με την ΕΡΤ 3 να καλύπτει παράλληλα τα Απόλλων Σμ.-Χανιά και Σπάρτη-Λαμία.

Επαναλαμβανόμενες απεργίες στον Πήγασο
Σε επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες έως την προσεχή Τετάρτη αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον όμιλο «Πήγασος», καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, ενώ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τη διοίκηση του ομίλου για το πότε θα καταβληθούν τα χρήματα.

«Celebrity Travel» στην Κωνσταντινούπολη
O Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη παρέα με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την εκπομπή του «Celebrity Travel», στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε στις 23:15 στον ΣΚΑΪ.

«Σκυλιά του Πολέμου» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η ταινία «Σκυλιά του πολέμου» βασισμένη σε μία αληθινή ιστορία απάτης εκατομμυρίων πίσω στην εποχή του πολέμου στο Ιράκ θα προβληθεί την Κυριακή στις 22.00 σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD. Πρωταγωνιστούν Τζόνα Χιλ, Μάιλς Τέλερ, Μπράντλεϊ Κούπερ και Ανα ντε Αρμας.

Την Κυριακή το νέο επεισόδιο του «Survivor»
Την Κυριακή το βράδυ στις 9 ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει νέο επεισόδιο του «Survivor», με αγώνα επάθλου αλλά και νέο τρόπο ψηφοφορίας για τις αποχωρήσεις των παικτών.

Αυλαία για το «Ράδιο Αρβύλα», πρεμιέρα για το «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1
Το τελευταίο επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία την προσεχή Δευτέρα 5 Ιουνίου, στις 23.15 στον ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, θα παρουσιάσουν όλη την τρέχουσα επικαιρότητα μέσα από τα δικά τους σατιρικά μάτια, αλλά και τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που πέρασε. Για 1η φορά στην ελληνική τηλεόραση, η Μαρίνα Σάττι τραγουδά ζωντανά στο στούντιο το νέο της τραγούδι «Μάντισσα» που έχει γίνει viral.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα στον ΑΝΤ 1 και συγκεκριμένα στις 15.00 , έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του γνωστού τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ», που επιστρέφει μετά από σχεδόν 20 χρόνια με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια. Θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα.

NovasummerHD: Το καλοκαιρινό κανάλι
Το νέο καλοκαιρινό κανάλι NovasummerHD κάνει πρεμιέρα από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη, 31 Αυγούστου και θα προβάλλει δύο ταινίες back-to-back κάθε βράδυ από τις 21.30, καθώς και ένα ξεχωριστό sequel κάθε Τετάρτη από τις 23.15.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube