Τα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα καλυφθούν ζωντανά από τα κανάλια Novasports. Η αρχή στις μεταδόσεις των φιλικών αγώνων, είναι τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 19:00 με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Χορν που θα διεξαχθεί στο Λάνγκεφελντ της Αυστρίας. Το παιχνίδι θα καλυφθεί από τo Novasports 1.

Onirama και Μαλού καλεσμένοι στο «X-Factor»
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει καθώς έξι διαγωνιζόμενοι έχουν απομείνει στο «The X Factor» και η αγωνία για το ποιος θα κατακτήσει την πρωτιά έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Στο αποψινό έβδομο live στη σκηνή θα βρεθούν καλεσμένοι οι Onirama αλλά και η Μαλού. Στις 21.15 στον ΣΚΑΪ.

Τελικός Copa America και Φάση των 16 στο Euro αυτό το Σ/Κ
Τα έξι από τα οκτώ ματς της Φάσης των 16 του Euro θα διεξαχθούν αυτό το σαββατοκύριακο με την πρώτη σέντρα να δίνεται στις 16.00 του Σαββάτου ανάμεσα σε Ελβετία και Πολωνία. Ακολουθούν στις 19:00 το Ουαλία - Βόρειος Ιρλανδία και στις 22:00 το Κροατία – Πορτογαλία. Την Κυριακή έχουν σειρά τα ματς Γαλλία – Ιρλανδία (16.00), Γερμανία – Σλοβακία (19:00), Ουγγαρία – Βέλγιο (22.00). Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο απεσταλμένος του σταθμού στη Γαλλία, Αλέξης Σπυρόπουλος, θα σας ενημερώνουν για την εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων, ενώ θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ από τα παιχνίδια. Τηλεοπτικά ια καλυφθούν από την ΕΡΤ1.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας θα μάθουμε και τη κάτοχο του επετειακού Copa America. Στις 03.00, ο ΣΚΑΪ θα καλύψει ζωντανά από το Νιου Τζέρσεϊ τον τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα σε Χιλή και Αργεντινή σε μια επανάληψη του περσινού τελικού, όπου οι Χιλιανοί είχαν κατακτήσει το τρόπαιο στα πέναλτι. Ο μικρός τελικός ΗΠΑ - Κολομβία θα διεξαχθεί στις 03.00 ξημερώματα της Κυριακής και θα καλυφθεί και αυτός ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament»
Από 24-26 Ιουνίου στα ανοιχτά γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού θα διεξαχθεί το «3rd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» που διοργανώνουν τα κανάλια Novasports υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA). Φέτος, το τουρνουά, που απευθύνεται σε αθλητές και των δύο φύλων, από 7 ετών και άνω, θα φιλοξενήσει αθλητές των Special Olympics Hellas από τα Προπονητικά Προγράμματα του Ν. Αττικής συμμετέχοντας με 4 ομάδες. Την Κυριακή από τις 18.00 θα μεταδοθούν ζωντανά από το Novasports 1 οι ημιτελικοί αγώνες Ανδρών, ο τελικός αγώνας Ανδρών, καθώς και η τελετή απονομών.

Αυλαία για το «Καλημέρα Ελλάδα» και το Μπρούσκο
Έπεσε σήμερα η αυλαία της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη να αποχαιρετά συγκινημένος τους τηλεθεατές και δίνοντάς τους ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Επίσης, με ένα διπλό επεισόδιο απόψε στις 21.00 ολοκληρώνεται ο 3ος κύκλος της καθημερινής σειράς «Μπρούσκο» που θα επανέλθει την επόμενη σεζόν.

Την Κυριακή ο τελικός του «Your Face Sounds Familiar»
Η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Δήμος Μπέκε, η Αποστολία Ζώη και ο Γιάννης Κρητικός θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του «Your Face Sounds Familiar» την Κυριακή στις 21.00 στον ΑΝΤ1.

O 4ος κύκλος “Orange is the New Black” στον OTE TV
Στο OTE Cinema 4HD, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 22.00, ο τέταρτος κύκλος της βραβευμένης σειράς Orange is the New Black.

Αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι
Παραδοσιακά ακούσματα απ’ όλη τη χώρα και χορευτικά συγκροτήματα με εντυπωσιακές ενδυμασίες γεμίζουν το πλατό της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο αυτό το Σάββατο στις 21.00 στον Alpha.

Nova και ACTION24 ανανέωσαν την συνεργασία τους
Η Nova και το ACTION24 ανανέωσαν την αποκλειστική τους συνεργασία, όσον αφορά τη δορυφορική μετάδοση του καναλιού.

«Fashion in the city»: Νέα εκπομπή μόδας στο Novalifε
Το «Fashion in the city» είναι η νέα ενημερωτική εκπομπή μόδας η οποία κάνει πρεμιέρα στο Novalifε,αυτή την Κυριακή και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, στις 16:00 με παρουσιαστές τους Άντζελα Ευριπίδη και Γιώργη Λαμπαθάκη.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube