Να μετακομίσει στην Ισπανία και να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα επιθυμεί ο Αλεσάντρο Μπαστόνι, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του για να πείσει και την Ίντερ.

Αυτό επισημαίνει σε σημερινό της ρεπορτάζ η «Mundo Deportivo», επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του Ιταλού κεντρικού αμυντικού, που έχει συμβόλαιο με τους «νερατζούρι» μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα, καταγράφεται και η παραδοχή του ενδιαφέροντος από πλευράς «μπλαουγκράνα», ενώ εκτιμάται πως αν προχωρήσει τελικά η μεταγραφή του Μπαστόνι, θα φτάσει σε ένα ποσό στα 55 με 60 εκατομμύρια ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο 26χρονος στόπερ επιθυμεί να προχωρήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η υπόθεση, για να ξέρει πως θα κυλήσει το μέλλον του πριν το καλοκαίρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube