Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην διάθεση του Ντάρβιν Χαμ θαπαραταχθούν οι Λέικερς (ρεκόρ 23-28) στην αποψινή αναμέτρηση απέναντι στους Νιού Γιορκ Νικς (ρεκόρ 27-24) στο «Madison Square Garden».

Ο «βασιλιάς» που ψάχνει 117 πόντους για να καταρρίψει το ρεκόρ του Καρίμ Αμπτούλ Τζαμπάρ ως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος δεν αγωνίστηκε στην ήττα(121 – 124) απέναντι στους Μπρούκλιν Νετς τα ξημερώματα της Τρίτης.

O φόργουορντ των «λιμνανθρώπων» είχε δηλώσει πως αυτό που λατρεύει περισσότερο στην Νέα Υόρκη είναι να αγωνίζεται στην αρένα της πόλης, πράγμα το οποίο δεν έχει συμβεί μετά τον Ιανουάριο του 2020.

Ο τέσσερις φορές MVP των τελικών του NBA είχε απουσιάσει από την περσινή αναμέτρηση λόγω μιας τιμωρίας, ενώ το 2021 ήταν τραυματίας. Έτσι σήμερα θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει μπροστά στο κοινό της πόλης, σε μια αναμέτρηση που έχει συνάμα και πολύ σημαντικό βαθμολογικό χαρακτήρα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Λος Άντζελες να προλάβει να «αναρριχηθεί» στις θέσεις που οδηγούν στο play–in tournament.

Πιθανότητες να επανέλθει στην αγωνιστική δράση έχει και ο Άντονι Ντέιβις, ο οποίος επίσης κάθισε στα πιτς απέναντι στους Νετς, ενώ οι Λέικερς θα στερηθούν των υπηρεσιών του Πάτρικ Μπέβερλι. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 02:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης .

Επιμέλεια: Χαράλαμπος Λέσσης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube