Σαν κάτι καλό να χτίζεται στη Νέα Υόρκη φέτος, αφού οι Νικς, στο πρώτο τους φιλικό, διέλυσαν τους Πίστονς με σκορ 117-96.

Με ένα πολύ δυνατό δεύτερο δωδεκάλεπτο και εξίσου δυνατή τρίτη περίοδο, οι Νεοϋορκέζοι «καθάρισαν» το ματς. Κορυφαίος για την ομάδα της Νέας Υόρκης ήταν ο ΑρΤζει Μπάρετ με 23 πόντους και 5 ριμπάουντ. Για τους Πίστονς ο Τζέιντεν Άιβι είχε 16 πόντους με 6/9 σουτ εντός πεδιάς.

Σε άλλα φιλικά, οι Τίμπεργουλβς επικράτησαν των Χιτ με 121-111. Ο τριτοετής γκαρντ Άντονι Έντουαρντς σημείωσε 24 πόντους μόλις σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ 19 πρόσθεσε από τον πάγκο ο Τόριν Πρινς. Όσο για το Μαϊάμι, ο Ταίλερ Χίρο μετά τη μεγάλη επέκταση στο συμβόλαιό του, δεν επαναπαύτηκε, αφού σκόραρε 22 πόντους με 50% ποσοστό ευστοχίας.

Στο Σικάγο, οι Πέλικανς επιβλήθηκαν των Μπουλς με 129-125, με την είδηση της βραδιάς, φυσικά, να είναι η επιστροφή του Ζάϊον Γουίλιαμσον στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο πόδι. Ο σούπερσταρ της Νέας Ορλεάνης σε 15 λεπτά συμμετοχής είχε 13 πόντους. Από την άλλη πλευρά, στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα των «ταύρων», ο Κώστας Αντετοκούνμπο πέτυχε 2 πόντους σε 7 λεπτά.

Τέλος, οι Τζαζ νίκησαν με ευκολία το Πόρτλαντ με τελικό σκορ 118-101. Για τη Γιούτα ο Κλάρκσον πέτυχε 19 πόντους, 16 σημείωσε ο Κόνλι, ενώ ο Μάρκανεν «κολύμπησε» σε ρηχά νερά με μόλις 7. Όσο για τους ηττημένους, ο Ντέιμιεν Λίλαρντ είχε 21 με 3/6 τρίποντα.









Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαντιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube