Το Ιλινόις επικράτησε 87-73 του Ρίο Γκράντε Βάλεϊ και έφτασε στο 6-1 στο NCAA, με τον Αντρέι Στογιάκοβιτς να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο 21χρονος φόργουορντ, γιος του Πέτζα και της Αλέκας Καμηλά, είχε 24 πόντους με 1/1 βολή, 10/12 δίποντα και 1/5 τρίποντα, καθώς επίσης 6 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 31 λεπτά.



Αήττητo (6-0) παρέμεινε το Λούιβιλ που συνέτριψε με 87-46 το Ίστερν Μίσιγκαν, με τον Βαγγέλη Ζούγρη να παίζει για 6 λεπτά έχοντας 2 ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 λάθος.

Το Σεντ Τζονς του Ρικ Πιτίνο γνώρισε τη δεύτερη ήττα του (3-2), με 87-86 από το Αϊόβα Στέιτ. Ο Λευτέρης Λιοτόπουλος έπαιξε 2 λεπτά έχοντας ένα άστοχο δίποντο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γέμισαν τα γήπεδα σε όλο τον κόσμο για τα «παράθυρα» του Ιουλίου

Νίκησε τη Νικαράγουα και ανακοινώνεται από Ολυμπιακό ο Μοντέρο-Ηγήθηκε των ΗΠΑ ο Τζέιμς

Η Team USA συνέτριψε τη Σερβία στον τελικό και έκανε το «8 στα 8» στα Μουντομπάσκετ U17!

Δεν έφτασε η μυθική εμφάνιση του Κουτλουάι στην Τουρκία - Χάλκινο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ U17 για Αυστραλία!

Έξαλλος Αταμάν: Τα «έχωσε» στους διαιτητές του ημιτελικού ανάμεσα σε Τουρκία και Σερβία για το Μουντομπάσκετ U17!

Επικράτησε της Τουρκίας και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Μουντομπάσκετ U17 με την Team USA η Σερβία!

Ο Μπάντιο άγγιξε το triple double στη 40άρα της Σενεγάλης επί της Μαγαδασκάρης!

Διέλυσε με 100άρα τους Αυστραλούς και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 η Team USA!

Ήττα από τις ΗΠΑ του MVP Μάικ Τζέιμς για τη Δομινικανή Δημοκρατία του Μοντέρο

Χαμάντ Αμπουέλρις: Το θηρίο της Αιγύπτου που έκλεψε την παράσταση στα παράθυρα