Σε πλήρη αντίθεση με όσα διαρρέονται από τη Σούπερ Λίγκα -περί συζητήσεων με την COSMOTE TV για παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με κεντρική διαχείριση- έρχεται η επίσημη θέση της NOVA.

Σχολιάζοντας τα σχετικά δημοσιεύματα, στελέχη του συνδρομητικού καναλιού της Κάντζας χαρακτήριζαν «όνειρα θερινής νυκτός» τα συγκεκριμένα σχέδια.

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, η NOVA έχει συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ, εκ των οποίων 6 έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση και ακόμη δύο (2) βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών.

Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού.

Με αφορμή, δε, τη σημερινή φημολογία, από τη NOVA αναφέρουν ότι προκαλεί τουλάχιστον θυμηδία το γεγονός ότι οι διοικούντες τη Super League που παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα, διαρρέουν τώρα τέτοιες ανακρίβειες, όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της Nova για 30 εκατ. ευρώ πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Στη σκέψη του Νίκολιτς και η Ράγιο, όχι μόνο ο Ολυμπιακός - Τι ισχύει με την ανανέωση του Γκατσίνοβιτς»

Κυκλοφορούν και... κάνουν φτερά: Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Νικολακόπουλος: «Ανησυχία για Ρέτσο-Τζολάκη στον Ολυμπιακό ενόψει ΑΕΚ»

Δούκας: «Τον Ιούνιο έρχονται τα επιμέρους τμήματα του γηπέδου στον Βοτανικό»

Αθανασίου: «Αν τηρηθούν κανόνες και συμβάσεις για το ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να έχει την αποκλειστική χρήση»

Stoiximan Super League: Τότε ξεκινάει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν

Το πρόγραμμα με τις ημέρες και τις ώρες των playoffs για το 5-8

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας των playoffs - Η ημέρα και οι ώρες των ντέρμπι σε Φάληρο και Τούμπα

Το πρόγραμμα των playoffs: Κοινή ώρα έναρξης στις 3 τελευταίες αγωνιστικές!

Κετσετζόγλου: «Θα μετρήσει πολύ αν φύγει αλώβητη η ΑΕΚ από το Φάληρο-Έχει στοιχεία για να είναι βασικός ο Γκατσίνοβιτς»