Μπορεί το βλέμμα στην τελευταία στροφή του Nations League να πέφτει στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία, ωστόσο και στις υπόλοιπες κατηγορίες υπάρχει ψωμί και μάλιστα μπόλικο – με όλα τα ματς να είναι προγραμματισμένα για τις 21:45.

Στη League A και τον 2ο όμιλο, η Πορτογαλία υποδέχεται την Ισπανία στη Μπράγκα και της αρκεί να μην ηττηθεί προκειμένου να κατακτήσει την πρωτιά και να περάσει στην τελική τετράδα. Την ίδια ώρα, η Ελβετία φιλοξενεί την Τσεχία και της αρκεί επίσης να μην χάσει προκειμένου να σωθεί έναντι της ομάδας του Βατσλίκ.

Στη League B, η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει την Σκωτία στην Κρακοβία και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να προσπεράσει τους Βρετανούς στην κορυφή του 1ου γκρουπ, ενώ ο αγώνας της Ιρλανδίας με την Αρμενία θα κρίνει στη σωτηρία – με τους Ιρλανδούς να βρίσκονται στο +1.

Στον 4ο όμιλο, το ντέρμπι της Νορβηγίας με τη Σερβία δίνει εισιτήριο για τη League A, με τους Σκανδιναβούς να υπερτερούν στην ισοβαθμία, ενώ η ουραγός Σουηδία χρειάζεται νίκη πάση θυσία κόντρα στη Σλοβενία των Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν και Σπόραρ.

Τέλος, αδιάφορη βαθμολογικά είναι η αναμέτρηση της Αλβανίας με την Ισλανδία, για τον 2ο όμιλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube