Η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ θα κάνει… διακοπές μέχρι τον τελικό Κυπέλλου. Απόψε η «Ένωση» αντιμετωπίζει την Κέρκυρα (19:00, Novasports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) στο Νησί των Φαιάκων και θέλει μία ακόμη νίκη, αλλά και καλή εμφάνιση για να διατηρηθεί σε αγωνιστική εγρήγορση μέχρι και τις 12 Μαΐου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες. Εκτός των τραυματιών Βράνιες και Χουλτ, επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τους Τσιγκρίνσκι και Κονέ, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Αραούχο.

Όλα δείχνουν πως ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα της άμυνας και τον Λαμπρόπουλο να πλαισιώνεται στα στόπερ από τον Τζανετόπουλο που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Στην αποστολή υπάρχει και ο Τσόσιτς, που ίσως παίξει σαν αλλαγή επιστρέφοντας στη δράση για πρώτη φορά μετά το Νοέμβρη. Γαλανόπουλος και Μοράν θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τον Γκάλο δεξιά και τον Κλωναρίδη αριστερά, ενώ ο Λιβάγια ή ο Μασούντ θα υποστηρίζουν τον Γιακουμάκη που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται και οι Μπάρκας, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος και Αντωνίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.