North Carolina-Villanova θα είναι το ζευγάρι του τελικού στο Final Four του NCAA και τα ξημερώματα της Τρίτης θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Οι Tar Heels επικράτησαν 83-66 του Syracuse, πρώτη τους νίκη απέναντι στους Orange σε τελική φάση του πρωταθλήματος από το 1957. Οι Μπράις Τζόνσον και Τζάστιν Τζάκσον είχαν από 16 πόντους και ο Κένεντι Μικς 15 για τους νικητές, που φτάνουν για δέκατη φορά στον τελικό και θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο από το 2009, ενώ ο Τρέβορ Κούνεϊ είχε 22 για τους ηττημένους.

Το Villanova μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον αγώνα με το Oklahoma συντρίβοντας τους αντιπάλους του με 95-51 και φτάνοντας στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 1985. Ο Τζος Χαρτ είχε 23 πόντους και άλλους 18 πρόσθεσε ο Κρις Τζένκινς για τους Wildcats, που έκαναν ρεκόρ διαφοράς στην ιστορία του Final Four με το +44. Ο Τζόρνταν Γούνταρντ με 12 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Sooners, ενώ ο Μπάντι Χιλντ, που είχε λάμψει μέχρι τώρα με τις εμφανίσεις του, έμεινε στους 9 με 4/12 σουτ (1/8 τρίποντα).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube