Δηλώσεις στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Sportexpo στην Θεσσαλονίκη έκανε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε ικανοποιημένος από τις αλλαγές που θα γίνουν από το νέο πρωτάθλημα, τονίζοντας μάλιστα πως πρέπει να αλλάξουν κι άλλα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος, είπε πως οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν κανονικά, ενώ σχολίασε και τις σχέσεις του με τους ιδιοκτήτες των «μεγάλων» ομάδων και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά:

«Όποιος επενδύει στο ποδόσφαιρο είναι πολύ καλό. Όσον αφορά την εξυγίανση, ο Ιβάν Σαββίδης κινείται στη σωστή κατεύθυνση κι όλα θα κριθούν στο τέλος».

Σχετικά με τις αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος από του χρόνου, είπε: «Βρίσκω πολύ καλή την απόφαση, άλλωστε από την αρχή της εκλογής μου ήμουν υπέρ μία τέτοιας αλλαγής. Ήθελα να είναι πιο επιθετική η αλλαγή αυτή, ακόμη και να πάμε σε λύση με 12 ομάδες.»

Τέλος σε ερώτηση για την σχέση του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους άλλους παράγοντες των μεγάλων ομάδων, ο Υφυπουργός αθλητισμού τόνισε: «με όλους έχω καλή συνεργασία, με άλλους περισσότερο καλή και με άλλους με λιγότερο καλή…».

Για την διαιτησία είπε: «Η διαιτησία θα εξακολουθεί να ανήκει στη διαιτησία, αλλά όλα από εδώ και πέρα θα γίνονται με διαφάνεια».

Κλείνοντας μίλησε για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Σίγουρα πρέπει κάτι να αλλάξει στο ποδόσφαιρο. Οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν κανονικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»