Αμόκ για ένα διαρκείας στην OPAP Arena από τους φίλους της ΑΕΚ!

Η πρώτη περίοδος των ανανεώσεων για τους περσινούς κατόχους ολοκληρώθηκε και από αύριο (30/06) μέχρι τις 4 Ιουλίου, ανοίγει η δεύτερη περίοδος που αφορά τους περσινούς κατόχους στις «θύρες της UEFA», δηλαδή στις θύρες 46, 47 και 48.

Χαρακτηριστικό της τρέλας που επικρατεί στους πρωταθλητές Ελλάδας, είναι ότι τα VVIP διαρκείας της OPAP Arena, με κόστος 7.000 ευρώ ετησίως, έχουν ήδη γίνει sold out!

Ο αριθμός καρτών που έχει διατεθεί συνολικά δεν μπορεί να ειπωθεί με ακρίβεια, καθώς πρέπει να μαζευτεί η εικόνα και για τα συνδεσμιακά διαρκείας, η πώληση των οποίων τρέχει παράλληλα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου διάθεσης (σ.σ. 4/7).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ίσως είναι και καλύτερα που παίζει δύο σερί ντέρμπι εκτός έδρας ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Ευκαιρία να ξεχρεώσει ένα γραμμάτιο από το 2023 ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό»

Ατομικό ο Κοντούρης στον Παναθηναϊκό - Αμετάβλητο το απουσιολόγιο ενόψει ντέρμπι

Μπενίτεθ στη Gazzetta dello Sport: «Θετικό το πρόσημο στον Παναθηναϊκό ως τώρα - Eίναι η αρχή ενός πρότζεκτ»

Σαββόπουλος: «Έχει προταθεί ο Καριόν, ισχυρή υποψηφιότητα και ο Παπαδόπουλος»

Σταματέλος: «Ψάχνει λύσεις ο Μεντιλίμπαρ γιατί όσα έχει δοκιμάσει δεν του βγαίνουν»

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρο το σκεπτικό του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι, πολλά τα κίνητρα με Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Τα βλέμματα όλων στους Μεϊτέ και Κένι όταν θα δοκιμάσουν να μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα»

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που σκέφτεται ο Μεντιλίμπαρ για Λεωφόρο

ΠΑΟΚ: Οι αγκαλιές συμπαράστασης των ποδοσφαιριστών στον Λουτσέσκου

TAGS: A.E.K.