Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο Καλλιμάρμαρο, όπου συγκεντρώθηκαν 42.000 φίλοι του Παναθηναϊκού για να τιμήσουν τη μνήμη του αείμνηστου παράγοντα του συλλόγου.

Εντούτοις, απουσίαζε ο γιος του, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος τελούσε υπό τιμωρία από τους τελικούς της περασμένης σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, «11 αυτοί, 11 εμείς», η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στις αρμόδιες αρχές και ζητούσε να τηρηθεί η νομιμότητα όσον αφορά την παρουσία του ισχυρού άνδρα του «επτάστερου».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν πρόσκληση, όπως και η ΕΟΚ, για να βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο, στην ιστορική βραδιά του Παναθηναϊκού.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανη σκηνή με οπαδό του Παναθηναϊκού να παίρνει στο κυνήγι την Porsche του Ναν για ένα αυτόγραφο

Κοντός: «Οι άλλοι σκαρφαλώνουν στα κάγκελα & τις παίζουν με τους court αλλά το θέμα είναι τι είπε η γυναίκα ενός παίκτη»

Ξέσπασε η σύζυγος του Χολμς για την κριτική του Αταμάν

Η αινιγματική ανάρτηση του Χολμς μετά την αυστηρή κριτική του Αταμάν

Aνανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Μπράουν

Σάκοτα: «Ποτέ δεν ήταν στόχος η 2η θέση, ήταν σύμπτωση που ήταν κοντά ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν: «Πώς να παίξει Ευρωλίγκα ο Τολιόπουλος; Δεν είμαστε ακαδημία - Θέλετε να θυσιάσω Ναν, Σλούκα, Γκραντ ή Σορτς;»

Το πάρτι του Ναν για την 100άρα του Παναθηναϊκού: Τα highlights της νίκης των «πράσινων» επί της ΑΕΚ

Ναν: «Ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια πολλές φορές φέτος - Έχουμε σπουδαίο ρόστερ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα καλύτερη χημεία»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Έβαλε τέλος στη συζήτηση για τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός