Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι σήμερα Πέμπτη 9/11/17 θα διαβάσουμε μια ανακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 10/11/17 που θυμίζουμε πως μετά το τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 αναμένεται να μοιράσει στους νικητές πάνω από 55.000€ τουλάχιστον!

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 18:30

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 45η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επτά ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 18:30.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 17:30. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 22:30.

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλ.Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 17:00 και επιστροφή στις 22:30.

Με 33 ιπποδρομίες εμφανίζεται το ιπποδρομιακό κουπόνι σήμερα Πέμπτη με τις γνωστές μας πια χώρες –Αγγλία, Γαλλία, Ν.Αφρική-να συμμετέχουν σε αυτό. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες, ενώ δεν υπάρχουν ιπποδρομίες με πολύ υψηλά χρηματικά έπαθλα σχεδόν πουθενά! Το πρόγραμμα όλο προσφέρεται για πολύ παιχνίδι αφού απουσιάζουν τα μεγάλα φαβορί από σχεδόν παντού, και έτσι αναμένεται να έχουμε μεγάλες αποδόσεις στις περισσότερες διαδρομές!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας για την μεσημεριανή ζώνη που θα αφορούν την Γαλλία ενώ στην απογευματινή μας σύνδεση κοντά στις 8 το βραδάκι, θα ασχοληθούμε στις προτάσεις μας με την Ν. Αφρική και την Αγγλία.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 16:05 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της CHANTILLY ο . Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά ). Στοιχηματίζουμε για νικητή τον ίππο με τον αριθμό 2 και στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 6-3-1.

Κωδικός ιπποδρομίας 026 με ώρα έναρξης τις 17:10 βρισκόμαστε πάντα στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο της CHANTILLY ο . Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας ). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό 2-10-11-9 σε μια πολύ δύσκολη διαδρομή για προγνωστικά!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube