Η νίκη αυτή στην πρώτη της νέας θητείας του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Περιστερίου, ήταν απαραίτητη μετά τις δύο ήττες της περασμένης εβδομάδας και ο έμπειρος κόουτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εξήρε την απόδοση των Τζόουνς και Αθηναίου. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, υπογράμμισε πως η ομάδα του προσπάθησε να δώσει έμφαση στην πίεση πάνω στην μπάλα.

«Το Μεσολόγγι έχει πρωταγωνιστές και έχει βρει τους ρόλους της. Οι νίκες που έχει πάρει την βοηθάει να έχει άγνοια κινδύνου. Αυτό συμβαίνει. Εμείς προσπαθήσαμε να πιέσουμε. Είχαμε ένα θέμα στο passing ame αυτό είναι λογικό γιατί σου βγαίνει από την κούραση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν γυρίσαμε σωστά τη μπάλα και έβαλε τα σουτ το Μεσολόγγι» τόνισε ο «Αρτζι» και συνέχισε:

«Ρίσκαρε το Μεσολόγγι και δεν δημιουργούνταν ανισορροπίες στην άμυνα. Ο Αθηναίου ήταν λύση για εμάς. Βρήκαμε λύσεις και με τον Τζόουνς. Είχαμε ένα θέμα με το passing game και το διάβασμα του παιχνιδιού αλλά αυτό είναι λογικό. Σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα».

Ως προς την αξιολόγηση των παικτών, ο Αργύρης Πεδουλάκης υπογράμμισε: «Πρέπει να δούμε την ομάδα στην προπόνηση. Το παιχνίδι είναι μια συνήθεια. Θα δούμε όλα τα παιδιά και θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Φαβορί ο Ολυμπιακός λόγω κεκτημένης ταχύτητας - Αυτα χάνει με την απουσία του Ντόρσεϊ»

Ολυμπιακός: Ο Τζόσεφ στην οκτάδα ξένων - Ποιος έμεινε εκτός

Πετρίδης: «Πρέπει να βγάλει πείσμα και προσωπικότητα στους τελικούς ο Παναθηναϊκός»

Τολιόπουλος: «Μετά την αποτυχία στη Euroleague θέλουμε το πρωτάθλημα και για τον κόσμο»

Καμίνι το ΣΕΦ στους τελικούς: Sold out ο 1ος και ο 3ος τελικός του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό

Παραχώρησε καθίσματα σε Δήμο και Ναύσταθμο Σαλαμίνας το ΣΕΦ

Με Φαρίντ αντί Γκριγκόνις στους τελικούς ο Παναθηναϊκός

Μήτογλου: «Κατανοητά και φυσιολογικά αυτά που απαίτησε ο Γιαννακόπουλος - Ο πιο σκληρός θα επιβιώσει στους τελικούς»

Άταμαν: «Όταν οι διαιτητές είναι δίκαιοι και δεν επηρεάζονται, το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει τίποτα»

Δύσκολα στο Game 1 με Ολυμπιακό Σλούκας και Ρογκαβόπουλος - Έκαναν πάλι ατομικό