Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τα γεγονότα του Ρέντη.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» μετά την ανακοίνωση με την οποία εξαπέλυσαν βολές κατά της ΕΛ.ΑΣ. για την απόφαση της να κλείσει τις πόρτες έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» και να προχωρήσει σε μαζικές προσαγωγές, αναμένεται να κινήσει τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πειραιώτες, το απόγευμα του Σαββάτου (9/12), γνωστοποιούν ότι θα παρατεθεί στην Ιστορική Λέσχη της Μαρίνας Ζέας συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Δευτέρα (11/12) από τη διοίκηση, αναφορικά με τα όσα έγιναν στα πέριξ του κλειστού του Ρέντη και οδήγησαν στη διακοπή του ντέρμπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα (11/12) στις 14:00, στην Ιστορική Λέσχη στη Μαρίνα Ζέας, η Διοίκηση του Ολυμπιακού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες.».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βουρδέρης: «Απίστευτη χαρά και ανακούφιση, διότι έχει περάσει πολλά από την αρχή της σεζόν»

Μαμάης: «Η ομάδα έδωσε την ψυχή της, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Ο Ολυμπιακός σήκωσε το όγδοο: Η Χρυσή Βίβλος του Λιγκ Καπ

Άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ με μυθικό Ατανασίγιεβιτς και σήκωσε ξανά το Λιγκ Καπ ο ατσάλινος Ολυμπιακός!

Έπεσε... μαύρο στο «Ανδρέας Βαρίκας» - Προσωρινό πρόβλημα ηλεκτροδότησης στον τελικό του Λιγκ Καπ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Για την εκδίκηση και το... πρώτο League Cup o «δικέφαλος» για το back to back οι «ερυθρόλευκοι»

Κόντρα στην Μπράγκα στους «16» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών ο Παναθηναϊκός

Στο «Ανδρέας Βαρίκας» και χωρίς κόσμο ο τελικός του League Cup - Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Αντιπρόεδρος ομάδας βόλεϊ ΠΑΟΚ: «Δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε στην έδρα του Ολυμπιακού»

Εξοργισμένοι στον ΠΑΟΚ για την αλλαγή του τελικού του Λιγκ Καπ