Αν το έλεγες σε κάποιο που ασχολείται στοιχειωδώς με την μπάλα πριν από μερικές μέρες, θα σε κοιτούσε σαν εξωγήινο.

Αν το έπαιζες στο στοίχημα και πόνταρες ένα σεβαστό ποσό, τώρα θα ετοίμαζες τα μπογαλάκια σου για την κρουαζιέρα στα νησιά «Μπόρα-Μπόρα».

Γενικώς, αν ισχυριζόσουν δημοσίως (και σε κατάσταση μη μέθης) ότι από Άγγλους, Γερμανούς, Ιταλούς, Ρώσους και Τούρκους -απ’ τις οκτώ γηπεδούχους των «16» του Champions League -από ομάδες σαν τις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μίλαν ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός θα νικούσε εντός έδρας, είχες καλές πιθανότητες για το άσπρο πουκαμισάκι που κουμπώνει από πίσω.

Και πάλι καλά που το γκολ του Σετζού έδωσε την ισοπαλία στη Γαλατασαράι απέναντι στην Τσέλσι. Γιατί αλλιώς οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν η μόνη ομάδα σε αυτή τη φάση που τίμησε το «σπίτι» της.

Γι’ αυτό κι εκείνο… δεν έπεσε να την πλακώσει -παρόλο που θα μπορούσε τις στιγμές που οι Ντομίνγκες και Κάμπελ την έκαναν φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά!


Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των «16»

Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα 0-2
Λεβερκούζεν-Παρί Σεν Ζερμέν 0-4

Άρσεναλ-Μπάγερν 0-2
Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0
Ζενίτ-Ντόρτμουντ 2-4

Σάλκε-Ρεάλ 1-6
Γαλατασαράι-Τσέλσι 1-1

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Από τον εκκωφαντικό ύμνο μέχρι την έκρηξη στα γκολ: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες στο Champions League ο Κοϊτά

Κυριακίδης: «Αναγνώριση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις των Μουρίνιο και Μπέλιγχαμ»

Τσακίρης: «Η παρακαταθήκη από τη Ρεάλ, η τακτική ευελιξία του Νίκολιτς, ο τραυματισμός Ζούμπκοφ και η επόμενη μέρα»

Φοβερή κίνηση fair play του αρχηγού της Ντόρτμουντ με τους οπαδούς της Μπέτις στη Βεστφαλία!

Η ανάρτηση του Δουβίκα μετά από τη μαγική του εμφάνιση: «Απίστευτο συναίσθημα, ξεχωριστή στιγμή στη μεγαλύτερη σκηνή»

ΑΕΚ: Το ειδικό παράθυρο της UEFA και οι προϋποθέσεις για την αλλαγή του Ζούμπκοφ

Δεν γινόταν και αλλιώς: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής του C.L. o Δουβίκας!

Το «άντε γα....» στον Ντε Μπρόινε και η έκρυθμη κατάσταση στη Νάπολι

Ο πιο... τρελός και viral πανηγυρισμός του Champions League ανήκει σε παίκτη της Βίκινγκ!